tiistai 6. helmikuuta 2018

3.-4.2.2018 KT kisat Vantaa x2

Viikonloppu tuli vietettyä Vantaalla ja Sipoossa. Tahtitassut järjesti 2-päiväiset koiratanssikisat ja osallistuimme molempina päivinä Hanin kanssa molempiin lajeihin. Demi jäi kotiin koska Demi on nyt kisatauolla ja kahden päivän kisat olisivat olleet Demille ehkä turhan haasteelliset. 

Lauantaina HTM ALOssa alku meni vähän haisteluksi ja haistelua oli pieniä pätkiä siellä täällä, samoin FS AVOssa ohjelma kärsi haistelusta. Tuomarilinja oli melko tiukka koko viikonlopun. Lauantaina Hanin pisteet ja sijoitukset olivat:
FS AVO sija 5. pisteet 147,33
HTM ALO sija 3. pisteet 146,66

Kisojen jälkeen menimme tätini Paulan luo. Iltasella kokeilin koiratanssia Paulan koirien Polarin ja Isabellen kanssa, sekä Nukka-kissan kanssa :D Hani oli aika väsynyt ja nukkui pitkälti koko illan :) 

Sunnuntaina Paula tuli mukaan kisoihin ja tutustumaan koiratanssiporukkaan :) Osa tuomareista oli samoja kuin lauantaina, joten kiinnitin huomiota tuomarien lauantaina antamiin kommentteihin ja niiden perusteella tein molempiin ohjelmiin pieniä muutoksia. FS AVOssa haistelua taas oli jonkin verran mutta enemmän onnistumista oli mielestäni kuin lauantaina :) HTM ALOssa pienen alkuvaikeuden jälkeen Hani lähti menemään todella hyvin! Hanista on niin ihanaa nähdä se, kun Hani naulitsee katseensa muhun ja silloin tunnen että nyt Hani tekee täysillä :) Sunnuntain kisoissa Hani otti sen katseen :) Hani pysyi upeasti positioissa juuri oikeassa kohdassa, ainoastaan jalkojen välissä oleva positio oli hankala, vaikka ennen kehää treenasimme sitä ja se onnistui hyvin. Muut positiot menivät kuin unelma ja pistettiin Hanin kanssa kaikki likoon! Fiilis oli mieletön esityksen jälkeen!

Pisteitä odotellessa mietin että sijoitutaanko palkintosijoille, luokassa oli kuitenkin 6 koirakkoa. Kun pisteitä tultiin kirjoittamaan, tuli aika uskomaton fiilis! Pisteet 163,00, sija 2 ja KUMA!! Niiin upea Hani!! 
Sunnuntain pisteet ja sijoitukset:
FS AVO sija 3. pisteet 144,00
HTM ALO sija 2. pisteet 163,00 + KUMA

Tämä oli kolmas KUMA Hanille HTM ALO luokassa, joten se oli samalla lähtöpassi AVO-luokkaan! Nyt aletaankin treenata sitten sitä, toki uusia positioita ja suuntia ollaan jo lähdetty kehittämään, koska kaksi kumaa oli jo saavutettu, mutta miten upea aloitus kisavuodelle! Kyllä Hani on mahtava tanssija! 

Kiitos viikonlopusta Paulalle ja kaikille koiratanssi-ihmisille ja tietty ihanille koirille!

 FS AVO Kuva: Anna Mäkinen
 Hani ja viikonlopun palkintosaalis
Hani KUMAnsa kanssa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti