maanantai 26. helmikuuta 2018

26.2.2018 Mätsäri ja koiratanssi koulutus

Sairastelu on häirinnyt harrastuspuolta muutaman viikon, mutta nyt ollaan taas päästy treeniin vähän edes kiinni. Demin kanssa käytiin mätsärissä ja hienosti Demi siellä esiintyi, kuten aina :) Demi sijoittui punaisten nauhojen kolmanneksi ja saatiin kivoja palkintoja :) 

 Demi PUN 3

Eilen oltiin Nadja Böckermanin koulutuksessa Qubliksessa ja saatiin taas repun täydeltä ideoita ja neuvoja! Tällaiset koulutukset on ihan parhautta ja niistä saa joka kerta niin paljon irti! :) Treenien jälkeen kirjasin ylös kaikki vinkit ja ideat ja niitä onkin hyvä lähteä treenailemaan Hanin kanssa :) Korvantaakse jäi muutama sellainenkin temppu joita muilla oli treenissä ja niitäkin lähdetään treenaamaan kunhan ehditään. Hani oli niin innoissaan ja täynnä vauhtia kun ei olla kunnolla nyt ehditty treenata, Hani alkoi loksutella leukojaan mulle kun tahti oli Hanin mielestä liian hidas :D 

Demin kanssa isoin ongelma on kisajännitys, mikä on vähän hankala, koska kisamaista tilannetta ei ihan niin helposti saa treenien yhteyteen. Käydään nyt siis Demin kanssa Hannan kisatreeneissä ja kaikissa mahdollisissa treeneissä missä saataisiin tuo kisatilanne luoduksi. Yksiin kisoihin Demi on nyt tulossa myös mukaan, koska kisoissa oli tilaa ja halli on Demille ollut yleensä suht ok. Menemme kuitenkin höntsä periaatteella, otan uuden musan johon ei ole koreografiaa, jolloin mun jännitys vähenee ja toivottavasti Demin tekeminen helpottuu. Lähinnä yritän hakea kisoista Demille hyvää kisakokemusta ilman jännitystä. Demikin sai hyviä eväitä Nadjan koulutuksesta, Demi oli hyvällä treenituulella onneksi joten saatiin hyvin tehtyä :) 

 Demi positiossa

Hanin kanssa vahvistettiin ämpärin päälle nousua etutassuilla, nyt se menee jo pelkällä käskyllä, ilman käsiapuja :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti