perjantai 12. tammikuuta 2018

12.1.2018 Hanin hieno edistyminen

Ollaan treenattu lähes joka päivä ja Hani on todella yllättänyt minut! Ollaan otettu pari vanhaa liikettä taas kehiin, mutta vaikeammalla twistillä. Nämä liikkeet ovat olleet poissa kisaohjelmasta yli puolivuotta ja niiden treenaus tänä aikana on ollut hyvin hyvin vähäistä. Nyt sytytettiin ne uudelleen ja Hani oppi molemmat liikkeet yhdessä päivässä, sillä vaikeammalla twistillä! Hanin motivaatio treenata on aivan huikea! Kehitämme juuri uutta koreografiaa freestyleen ja tämä koreo on ollut hautumassa vuoden! Olen suunnitellut ja leikannut tulevan musiikin viime vuoden alussa ja sitä olen satunnaisesti kuunnellut ja miettinyt. Mutta olen odottanut sitä hetkeä että pystytään tekemään siihen vaikeampi koreo, nyt olemme valmiita. 

Hani on aivan uskomattoman hieno tanssipari ja kuten kuvasta näkyy, Hani treenaa hymy huulilla :) Hanin juoksu alkaa pikkuhiljaa loppua ja ensi viikolla päästään varmaan jo halliin treenaamaan :) 
Demi on treenaillut aina kun Hanikin, ja Demin kanssa olen muuttanut treenitekniikkaa, jotta saataisiin kaikki Demin koreossa olevat liikkeet niin varmoiksi, että Demi keskittyisi niihin eikä yleisöön. Demin kanssa päästään myös viikonloppuna kisatreeneihin, jotka tekevät Demille varmasti hyvää :) Hani joutuu jäämään kisatreeneistä vielä pois, koska juoksut ei ole ihan vielä loppuneet.

Alkuvuosi siis on lähtenyt käyntiin hienosti koiratanssin parissa ja Hanin kehitys on ollut aivan mahtavaa! Upea tanssityttö! :) 

Hanin ilo tanssia näkyy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti