sunnuntai 23. helmikuuta 2014

23.2.2014 Hania ja pentuja katsomassa :)

Käytiin katsomassa Hania ja pentuja tänään :) Pennut oli kasvaneet hurjasti!! Hanillakin oli ollut selvästi ikävä, oli ihanaa nähdä pikku Hania taas :) Kyllä Hani niin valtavan ihana ja rakas on :) Pikku pennun masukin oli jo täysin parantunut ja pikkuinen onkin saanut alle viikossa 100g lisää painoa :) Pennut oli aikamoisia nallekarhuja :D Hieman jo silmiä availivat, eniten silmät auki oli neljäntenä syntynyt pentu :)

Painot:
ensimmäinen pentu 425g
toinen pentu 480g
kolmas pentu 290g
neljäs pentu 465g

Oltiin tällä kertaa vähän vähemmän aikaa Hanua katsomassa kun Demi ja Cid oli kahdestaan kotona. Menoa ja meininkiä oli ilmeisesti ollut meidän poissaollessa, koska Cid oli avannut makuuhuoneen ja vessan ovet. Oltiin jätetty ovet kiinni, mutta tiedettiin kyllä että Cid osaa avata kahvallisia ovia. Kumpaakaan ulko-ovea Cid ei pysty saamaan auki joten sitä ei tarvi pelätä :) Mutta sisäovia Cid aukausee selvästi ilman ongelmia. Demi oli taas aivan innoissaan uimalakkina ja heilutti häntää kun haistoi Hanin meidän vaatteista :) Cid oli vähän kummissaan kun haistoi Hanin ja pennut.

Otin eilen illalla videopätkän kun Demi ja Cid leikki :) Leikkihetket on aina aika lyhyitä, mutta niitä on monta kertaa päivässä. Leikki on välillä aika hurjan näköistä kun Demin ja Cidin kokoero on niin valtava. Demi kyllä heti sanoo Cidille jos Demiä alkaa pelottaa. :)

 Ensimmäinen pentu
 Toinen pentu
 Kolmas pentu
 Neljäs pentu
 Ensimmäinen pentu
 Toinen pentu
 Kolmas pentu
 Neljäs pentu
 Ylhäältä alaspäin: Toinen, ensimmäinen, kolmas, neljäs
 Hani ja nisillä kolmas ja toinen pentu :)
 Hani ja kaikki pennut :)
Kolmas pentu oli maitobaarilla ja kuonoon jäi maitoa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti