keskiviikko 12. helmikuuta 2014

12.2.2014 Suru-uutinen

Aamulla sain tekstiviestin Anitalta jossa kerrottiin Hanin pennuista pienimmän menehtyneen yön aikana. Hanin pikku enkeli ei jaksanut eteenpäin :'(

Viimeisenä syntynyt pienin pentu liikkui vähiten heti syntymänsä jälkeen ja heti syntymän jälkeen jo pelästyttiin oliko pentu elossa. Pentu kuitenkin alkoi liikkua ja möyri muiden mukana nisiä kohti. Pienin tuntui hieman löysemmältä kun sitä siirsi kädellä lähemmäs nisiä, tuntui ettei se jännittänyt lihaksia yhtä voimakkaasti kuin muut jos ne nosti. Pienin pentu kuitenkin oli kovin mukana muiden menossa ja imi nisiä. Mahdollisesti pennulla oli jotain elintoiminnollisia poikkeavuuksia joiden takia se menehtyi, mutta sitä emme voi tietää. Tai sitten pentu ei vain jaksanut koska oli niin pieni...

Nyt toivomme että neljä muuta pentua jaksavat eteenpäin! Erityisesti toisiksi pienin pentu, 75grammaisena syntynyt pikkuinen. Pikkuinen on jäänyt muista hieman kasvussa jälkeen, hänelle on tullut painoa lisää vain 9g.

Painot 
klo 00.10 narttu 90g -> 138g
klo 00.20 narttu 131g -> 154g
klo 00.30 narttu 75g -> 84g
klo 01.00 narttu 118g -> 143g
01.40 narttu, Hanin pikku enkeli menehtyi 80grammaisena

Olimme tänään katsomassa Hania ja pentuja. Aikamoista möyrimistä oli, vaikka meno onkin lähinnä kaatuilua ja kilpikonnana eteenpäin ryömimistä :) Autoimme pikkuista pentua Anitan kanssa nisille että pikkuinen sai varmasti maitoa. Pikkuisella olisi kirittävää muihin pentuihin nähden painossa. Menoa kyllä pikkuisella riitti kuten isommilla sisarillaan :) Hani oli silminnähden kaventunut vyötäröstä, niin ne raskauskilot karisi :D Hani on edelleen tosi huolehtivainen pennuista ja hyvä emo.  :)

Kun tulimme kotiin Demi oli jo selvästi iloisempana haistelemassa eikä vetäytynyt omiin oloihinsa :) Demikin varmaan alkaa ymmärtää ettei Hanilla ole hätää. 

 Pikkuinen ja Hani
 Neljä sisarta
 Hani ja pennut
 Pikkuinen
 Kasanukkumista
 Isoin pikkutyttö
 Hani ja pennut
 Hani ja pennut
 Pentu
Pikkuinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti