tiistai 11. helmikuuta 2014

11.2.2014 Hanin pennut syntyivät :)

Lähdin eilen illalla klo 22.30 aikaan ajamaan Auraan kun Anita laittoi viestin että synnytys alkaa lähestyä. Hani olikin aika levoton, tärisi ja läähätti ja petasi petiä. Klo 00.10 alkoi tapahtua kun Hani ponnisti muutaman kerran ja ensimmäinen pentu putkahti maailmaan :) Se oli narttu ja painoi 90g. Hetken päästä tulikin jo toinen klo 00.20, narttu joka painoi 131g. Hani pesi ja putsasi pennut tosi tarkkaan. Kolmas narttu tuli maailmaan klo 00.30 ja hän painoi 75g. Sitten meni puolituntia ja neljäs narttu saapui keskuuteemme klo 01.00 painaen 118g. Viimeinen narttupentu syntyi 01.40 ja painoi 73g. 

Synnytys oli helppo ja Hani oli koko toimituksen ajan hiljaa. Hani putsasi pennut heti kun ne olivat syntyneet ja hoivasi pentuja hyvin :) Kaikenkaikkiaan Hani on erinomainen emo :) Kaikilla pennuilla on pitkä häntä. Oli aivan mahtavaa päästä mukaan Hanin synnytykseen ja tästä kuuluu iso kiitos kasvattajalle Anitalle että sain olla osallisena :) Ehdottomasti yksi elämäni hienoimmista hetkistä kun pääsi Hanin synnytykseen mukaan :)

Viidennen pennun synnyttyä Hani alkoi pikkuhiljaa rauhoittua ja keskittyi imettämään pentuja. Yritin vähän nukkua pentuaitauksen vieressä olevalla patjalla mutta eipä siinä juuri malttanut :D Vähän torkahtelin ja aina kun joku pennuista piippasi, nousin kurkkaamaan mikä meininki pentulaatikossa oli :) Hanikaan ei malttanut nukkua ja säpsähteli vähän väliä kun istuen imetti pentuja :) Onneksi aamua kohti Hani sai edes hiukan nukuttua :) 

Seitsemän jälkeen pennut alkoivat jo vähän nukkuakin. Lähdin Anitan luota puoli kymmenen aikoihin kotia kohti ja Hani jäi hoivaamaan pikkuisiaan :) Kotona Demi ja Jesse heräsivät kun tulin kotiin. Demi aloitti tarmokkaan haistelun tietenkin heti ja kun annoin aamuruuan, Demi ei sitä syönyt. Ruokakuppi on edelleen keittiön lattialla aamuruuan kera. Tietysti Demi on tosi ihmeissään kun haistaa Hanin ja pentutuoksun. Demi onkin vähän vaisu, Demi ei antanut pariin tuntiin pusuja mulle eikä Jesselle joten annetaan Demin olla nyt vähän omissa oloissaan jos Demi niin haluaa. Tietysti Demillä on huoli kun Hani lähti meiltä tiineenä ja nyt pennut ovat syntyneet eikä Demi ymmärrä asiasta sen enempää. No, eiköhän Demikin tästä rauhoitu kun tullaan useamman kerran Hanin ja pentujen tuoksuisena kotiin :)

Luupään K-pentue
synt.  11.2.2014
klo 00.10 pitkähäntäinen narttu 90g
klo 00.20 pitkähäntäinen narttu 131g
klo 00.30 pitkähäntäinen narttu 75g
klo 01.00 pitkähäntäinen narttu 118g
klo 01.40 pitkähäntäinen narttu 73g

Kiitos Anita :)
 Kaksi ensimmäistä pentua syntynyt
 Neljä pentua syntynyt
 Viisikko koossa
 Hani ja pennut 
 Hani ja pennut
 Kasa pentuja :D
 Hani ja pennut
 Maitobaari is open :)
 Pentu Hanin kainalossa
 Pentu Hanin kainalossa
 Hani ja pentu nukkuivat vierekkäin :)
 Hani hoitaa pentua
 Tasapaino hakusessa
Maitobaarilla koko poppoo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti