lauantai 22. helmikuuta 2014

22.2.2014 Sallan kuulumisia ja vieraamme Cid

Pari päivää Sallan pentujen syntymästä saatiinkin huomata että yksi pennuista olikin poika :D Hoitajat olivat tuoneet pennut leikkaussalista ja sanoivat että 4 tyttöä, joku tytöistä oli ilmeisesti katsottu kahteen kertaan. Sallalla on siis 3 tyttöä ja 1 poika :)
Torstaina Sallan leikkaushaava aukesi. Haava saatiin uudelleen parsittua mutta Sallan tilaa täytyy tarkkailla ja Salla siirrettiin pentuineen perjantaina tätini Paulan luo Sipooseen josta on lyhyempi matka päivystykseen jos jotain ilmenee. Salla on saanut imetettyä pentuja ja on itsekin syönyt. Sallan tila on vakaa ja odottelemme että haava alkaisi parantua. 
Sallan ja pentujen siirto Sipooseen toi myös tätini Tainan ja Cidin Sipooseen. Samassa taloudessa olisi siis ollut 2 juoksuista narttua, pienet pennut, lepoa vaativa emo ja uros. Cid saikin vanhemmiltani kyydin Sipoosta meille ja Cid on meillä nyt hoidossa :)

Alku jännityksen jälkeen Demi on ollut ihan tohkeissaan kun iso uros tottelee Demiä :D Cid ja Demi ovat tulleet aina hyvin toimeen ja nytkin pelinhenki on selvä :) Välillä täytyy kyllä toppuutella Demiä kun Demi ei anna Cidin tulla esim. olohuoneeseen jos Demi on sohvalla nukkumassa. Se on tuo schipperken kova luonne kun täytyy muita pomottaa :D Hanihan haluaa aina pomottaa Nemoa, ja isommat urokset tottelee pikku tyttöjä :)

Pientä leikinpoikastakin on jo nähty :) Eilen illalla Cid ei syönyt, tietty tilanne on Cidille outo, mutta aamulla jo ruoka maistui :) Cid on tosi leppoisa tyyppi ja nyt onkin mukavaa kun Demi sai koirakaverin :) Demillä kun on selvästi ollut ikävä Hania. Demi hakeutuu nukkumapaikkoihin joissa Hani nukkuu ja iltaisin on jotenkin mietteliään oloinen.

 Sallan pentuset 19.2
 Salla ja pennut 17.2
Demi ja Cid :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti