perjantai 30. joulukuuta 2011

31.12.2011 Loppuvuoden temmellyksiä



































Tänään aamulla järjestin tytöille pariksi tunniksi vähän puuhaa. Toinen oli aina keittiössä ja toinen jumppahuoneessa. Jumppahuoneessa ohjelmana oli tottelevaisuus ja myös kuvaus (paparazzi Kati taas iski :D). Demiltä meni hienosti istu, seiso, maahan, ryömi, tassu, läpy, pyydä, tanssi, paikka, ei ota. Hanilta meni hienosti istu, tassu, pyydä, ei ota, paikka. Harjoittelua vaatii vielä seiso ja maahan. Varsinkin seisomista harjoiteltiin tänään paljon, se on tärkeää Hanin oppia hyvin kun alkaa käydä näyttelyissä. Tanssimista Hanin ei kannata edes harjoitella, Hannu on niin leveä, että sen on vähän hankala seistä takatassuilla. Demi nyt tepastelee jatkuvasti kahdella tassulla, mutta Demille se onkin tosi helppoa.

Pari tosi hyvää otosta sainkin tytöistä kuvauksessa :) Demistä nyt tietty ei saa tällä hetkellä mitään edustavia kuvia kun on karvat lähtenyt, mutta ihan hyviä kuvia silti :)

Keittiössä ohjelmassa oli namipiilojen selvitys. Mukaan pääsikin upouusi pavun mallinen punainen piilolelu. Ostin sen tytöille joululahjaksi, se on pinnaltaan niin liukas, ettei Demi saa otettua sitä suuhun. Demi kun aina heittelee vain leluja ja pomppiessaan alas namit tipahtelevat. Tämä olikin vähän hankalampi ja Demin piti miettiä uudestaan miten namit saa pois :)

Muutaman kerran vaihtelin tyttöjen paikkaa tehtävä huoneissa ja lopuksi otettiin vielä pari yhteiskuvaa ja yhteistottelevaisuutta :) Koulutus nameina käytän nykyään aina sellaisia erittäin nirsoille koirille tarkoitettuja nappuloita, niiden kanssa kun ei tarvi murehtia paljonko tytöt syö niitä, kun on kuitenkin ruokaa :)

Nyt tytöt meni takaisin nukkumaan Jessen kainaloon, mutta kun kolmikko herää niin voitaisiin taas touhuta jotain opettavaista niin tytöt siirtyy ensi vuodelle entistä fiksumpina :D

Ainiin, vielä tottelevaisuudesta; molemmat tytöt osaa antaa pusun pyynnöstä <3 :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti