tiistai 6. joulukuuta 2011

6.12.2011 Hyvää itsenäisyyspäivää :)



























Kun Viima tuli kylään viime viikonloppuna, Demi otti vieraan vastaan iloisena uimalakkina, mutta Hani alkoi haukkua :D Hani ei todellakaan hauku usein joten oli hieman huvittavaa kuulla Hanin haukkuvan tosissaan. Haukussa oli Iitamaista vivahdetta, mutta oli kyllä selkeästi kovempi ääni :) Tilanne rauhoittui vähitellen kun annettiin Hanin haistella Viimaa rauhassa. Koko ajan Viimaa tarvi kyllä ihmetellä ja seurata :D

Naomikin on selvästi ottanut paikan laumassa ja tänään pisti molemmat tytöt järjestykseen :D Topakalla rähähtelyllä Nappi esti tyttöjä tulemasta liian lähelle. Hani meni hieman hämilleen kun Naomi alkoi komentaa, mutta ymmärsi paikkansa eikä ryppyillyt Napille :)

Tänään aamulla oli ensilumi maassa kun tultiin rappukäytävästä ulos. Hani meni ensin reippaasti lumirajalle ihmettelemään, mutta kipitti sitten takaisin rappiksen ovelle ja olisi halunnut mennä takaisin. Kyykistyin maahan ja pyysin Hanin luokse. Tyttö tuli vähän arkaillen, mutta kun pääsi lumen luo, ihmeteltiin sitä yhdessä ja Demi ja Naomi tassuttelivat lumessa niin Hanikin huomasi ettei tää ollutkaan vaarallista :) Välillä tarvii kyllä haistella vieläkin lunta ja kun maassa on "tavaraa" eli lunta Hani potkii takajaloillaan myös pisujen jälkeen :D Lehtiä Hani tykkäsi myös potkia :)

Naomi lähti tänään meiltä, joten nyt ollaan pitkästä aikaa pelkästään omien tyttöjen kanssa :) Osataankohan olla kun on VAAN 2 koiraa :D Välillä oli jo 4 :D

Huomenna Hani täyttää 5kk <3 :) Iso tyttö! Sitten on punnitus :) Hani on varmaan taas leventynyt lähiaikoina, koska Demi näyttää yhä kapeammalta Hanin rinnalla vaikka painaa samanverran kuin ennenkin :) Korkeudessa tytöt on nykyään aika samalla tasolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti