perjantai 9. joulukuuta 2011

9.12.2011 Lunta lunta lunta :)











Tänään on satanut todenteolla lunta! Demi on ihan innoissaan :D

Hani täytti keskiviikkona 5kk ja käytiin punnitsemassa Hani eläinkaupassa isolla vaa'alla. Hani painaa 5,1kg :) 800g kasvanut kuukaudessa! :) Demi kasvoi painoa 7kk ikäiseksi asti, Hani täytti vasta 5kk :D Minkälainen jöllikkä Hannu mahtaa olla parin kuukauden päästä :D Hampaat tarkistettiin kameran kera, aika hyvin on jo kalusto vaihtunut, yläkulmahampaat vielä on kiinni, toinen kuitenkin jo heilui ja selkeästi uusi hammas odotti jo ikenen alla :)

Tänään treffattiin pihalla ystäväni/työkaverini/naapurini Marian hoidossa olevaa koiraa Santtua :) Hanin täytyi vähän haukkua mutta sekin oli leikillistä haukkumista, häntä heilui koko ajan :)

Kuvista jo huomasittekin: NAOMI IS BACK (naomi on selkä :D) Naomi kävi piipahtamassa Helsingin suunnalla ja tuli takaisin, reissussa tosin sattui pieni haaveri ja leikin temmellyksessä toinen koira puri Nappia kainaloon. Toipilasta siis parannellaan :) Haavaan laitetaan öljyjä ja HUNAJAA sisältävää puhdistussuihketta joten voitte vain kuvitella että Demi ja Hani on kielipitkänä Naomin perässä :D Naomi onkin taas asettanut leirinsä työhuoneeseen ettei tytöt pääse nuolemaan haavaa :)

1 kommentti: