lauantai 3. joulukuuta 2011

3.12.2011 Kapia, leviä ja perhoskorvainen
























Naomi on koko ajan päässyt enemmän laumaan mukaan, tänään aamulla jopa paini Demin kanssa sillä aikaa kun leikkasin Hanin kynsiä :) Taas oli aika taistelu 40min kun Hannun kynsiä leikkasin, mutta kaikki saatiin leikattua :) Pientä kiljumistakin oli havaittavissa mutta rauhallisesti kun Hanille jutteli, homma alkoi taas sujua :) Ja jos joku katsoi kuvissa pitkiä kynsiä niin kuvat otettu eilen, siis ennen kynsienleikkuuta ;)

Tänään tulee meille hauva vieraita :) Nemo saapui juuri äsken kylään ja myöhemmin päivällä tulee tätini puolivuotiaan Viima barbetin kanssa :) Viiden koiran kanssa olisikin varmaan "hauska" lähteä yksin kävelylle :D No ei maar, Nemo ja Viima ovat vain tänään käymässä, joten ei tarvi koko laumaa ulkoiluttaa yksin :D Viima painaa jo noin 13kg, eli on samankokoinen kuin Nemo. Saa nähdä mitä Hani tykkää ikäisestään leikkikaverista. Hani on kyllä niin panssarivaunu että voi olla että leveys vie voiton painosta ja Hanu jyrää Viiman ;)

Hani ja Demi painii eteisessä ja Nemo kiipesi syliini koska sitä jännittää :D Pelottavia nuo pikkutytöt :D
Demi RÄJÄHTI riemusta kun Nemo tuli ovesta sisään <3 Demi juoksi hulluna ympäriinsä ja uimalakki sujautettiin päähän HETI kun Demi näki Nemon ovenraossa. Nemo oli enemmänkin kiinnostunut Naomista koska viimeksi kun Nemo Napin näki, Napilla oli vielä juoksu. Nyt topakka Nappi täti rähähti heti kun Nemo yritti mennä pyllyä nuuhkimaan. Naomin lempinimi on meillä siis Nappi, ettei kukaan hämäänny taas meidän oudoista koirien lempinimistä :D
Demi = Uku, Hani = Hannu, Nemo = Nema/Pama, Netta = Myymy, Naomi = Nappi :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti