sunnuntai 1. tammikuuta 2012

1.1.2012 Hyvää Uutta Vuotta :)





















Niin se vuosi vaihtui taas :) Eilen aamulla leikittiin koirien kanssa vielä kahvikuppi leikkiä, piilotettiin kupin alle nami ja vaihdeltiin kuppien paikkaa. Demi pääsi äkkiä jyvälle, mutta Hani ei oikein jaksanut keskittyä :D Myös namipiilot otettiin taas esille :)

Kun ekat raketit alkoivat paukkua, Demi alkoi ugitella ja kun näki ikkunasta raketin alkoi haukkua. Laitettiinkin verhot eteen niin Demi jatkoi vain ugittelulla. Koko illan Demi ugitteli kun paukkui ja tyttöä saikin rauhoitella ja rapsutella koko ajan. Hetkeksi kun Demi pääsi hermostumaan vähän enemmän, myös Hani alkoi hermostua ja sitä ei todellakaan haluttu. Demi sai siis syliterapiaa koko illan :) Hani otti tosi rauhallisesti paukkeen :) Demikin otti viime vuonna kun oli vielä pentu, mutta nyt oli varmaan kodin suojelu vaisto sen verran kasvanut että piti kotia suojella. Ei Demi pelännyt, lähinnä oli vihainen siitä että paukkuu.

Illalla saivat vielä uuden vuoden herkkulautaset kun tehtiin itsellemme cocktail tikkuja :) Oli kalkkunaa, lihapullaa, nakkia, metwurstia, tomaattia, kurkkua, geeli herkkuruokaa, juustoa.... :) Yllätys että kasvikset jäivät lautaselle :D Hani ne lopulta söi molempien kupista mutta kaikki muu meni samantien :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti