torstai 5. tammikuuta 2012

5.12.2012 Painipäivä ja Demin terveystarkki






























Tänään aamupäivällä tytöt paini taas ihan koko ajan ja kun Demi lopetti painin niin Hani syöksyi lelun kimppuun :D

Iltapäivällä oli Luupäiden kimppaterveystarkki :) KIITOS ANITA kun jaksat järjestää, eipä tuollaiseen olisi tosiaan tullut lähdettyä ilman kimppa juttua :)
Demillä oli polvet 0/0, oikeassa silmässä on yksi pigmenttipiste (josta ei ole haittaa), selkärangassa viimeinen nikama on hieman lyhyempi ja lonkat olivat ihan hieman väljät. Siis ei mitään mikä haittaisi mitään ja ei tarvitse huolestua mistään :)

Hani oli mukana ihan lääkärikammonsa vuoksi. Olikin Hanille superhieno kokemus, kun paikalla oli hyviä tuttuja ja Hanille ei tehty mitään lääkärissä. :) Tarkastuksessa oli myös Demin veljet Vili ja Velmu, Stara, Jekku ja Vilma. Kun Demille annettiin rauhoittava, Hani reagoi siihen enemmän kuin Demi :D Demin ilmekään ei värähtänyt mutta Hani alkoi pyöriä lattialla hermostuneena.. :)

Kun Demi heräsi, se pomppasi todella nopeasti ylös ja rupesi heti kävelemään ja haukkui jopa heti kissalle joka tuli klinikalle sisään. Kotona huomasi että Demi oli aivan töttöröö ja huojui kun seisoi. Juuri niin tyypillistä Demiä kuin vain voi olla. Näyttää julkisesti niin olevansa kova ja ei näytä kipua/pahaa oloa/yms ja kun pääsee suojaan niin sitten näkee missä oikeasti mennään :D Nyt Demi on nukkunut sylissäni pitkän tovin :)

Hani oli kovin huolissaan Demistä, mutta onneksi osasi rentoutua klinikalla ja varmasti jäi hyvä mieli Hanille joten ensi kerralla on taas vähän helpompi mennä rokotukselle Hanin kanssa :) Anita katsoi Hanin hampaita ja hienosti antoi näyttää :)
Hani joutuu nyt tarkkailuun ettei pääse syömään Demin nappuloita, on kuulemma hieman pyylevä. Mutta vain sen verran että kunhan tuon Demin nappuloiden varastelun saa pois niin se riittää :) Demi kun ei kuppiaan vahdi ja Hani käy hiipien nappaamassa suun täyteen nappuloita, jos koirien ruokailun aikana touhuaa samalla jotain muuta niin Hani on hyvin äkkiä käynyt nappaamassa suullisen kun hetken katsoo muualle. Lapset.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti