keskiviikko 25. tammikuuta 2012

25.1.2012 Ekonomista ja hilseetöntä menoa :D













Muutama viikko sitten päätettiin ostaa tytöille jotain öljyä ruuan joukkoon, koska Demillä oli ollut karvanlähtö ja Demillä oli hiukan hilsettä (juuri sen verran että huomasi, mutta hetihän pikku Demi täytyy hoitaa "kuntoon"). Oltiin silloin Prismassa ostamassa öljyä ja vertailtiin tosi kauan mitä nyt ostetaan kun helokkiöljyä ei löytynyt ja pellavaöljy maksoi aika paljon. Päädyttiin sitten ottamaan rypsiöljyä ja halusin välttämättä kylmäpuristettua, vain parasta meidän tytöille.

Vertailin vielä pullojen ravinto sisältöjä ja samassa taaksemme tuli kärryjen kanssa nainen, kurotti välistämme halvimman rypsiöljyn suuntaan ja nappasi sellainen tokaisten: "anteeksi, hän ottaa tästä välistä tätä halvinta kun se tulee koiralle"..... Tuijotettiin toisiamme Jessen kanssa ja kun nainen oli ehtinyt tarpeeksi kauas alettiin nauramaan :D

Eli tytöt on nyt saanut hiukan rypsiöljyä ruuan seassa pari viikkoa. Tänään kun kuvasin, pisti oikein silmään että Demin turkki kiiltää enemmän kuin ennen. Aloin tutkia hilse tilannetta ja kappas, ei hilseen hitustakaan löytynyt :) Eli on se jotain auttanut :) Myös Hanin turkki kiiltää, sitä tosin on vaikeampi vertailla kun Hanilla ja Demillä on ihan erilainen karvanlaatu ja Hanilla saattaa olla vielä pentukarvaa joukossa. Demin uusi turkki on myös pehmeää kun se on alkanut kasvaa.

Ekonomiset lelut on saavuttanu ihmetyksekseni suuren suosion :D Eilen illalla oli puolentunnin taistelu siitä kuka saa leikkiä ekonomisella koiralla :D Ja yllättävän kestäviä ovat olleet, alkuun vaikutti vähän heppoisilta, mutta niin vaan kestää vaikka molemmat repivät eripäistä :)

Tänään suihkutin puremisen karkotus ainetta kori-arkkuun, olkkarin seinään, nojatuolin käsinojiin ja nettijohtoon. Nyt seurataan jännityksellä auttaako se :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti