lauantai 31. elokuuta 2013

31.8.2013 MAHTAVA lopetus näyttelykesälle! :)

Oltiin tänään Tampere RN näyttelyssä. Paikalla Luupäistä oli myös Jekku ja Peikko. :) Anita oli myös seuraamassa kasvattiensa menoa :) Ensin uroksista Peikko pokasi hienosti PU1 sijan, sai SERTin ja saavutti Suomen muotovalion tittelin :) Onnea Peikko ja Pirjo!! :) 
Hani sai AVO luokassa SA:n ja Demi valioluokassa, joten meidän tytöt kohtasi siis paras narttu kehässä ekaa kertaa vuoteen! Demistä tuli ykkönen ja Hanista kakkonen, Demi sai VSP:n ja Hani toisen SERTinsä :) Erittäin hyvin meni ja ihan mahtava lopetus näyttelykesälle!!! :) Hani saa nyt rauhottua juoksujen odotuksiin ja sitten pentujen hoivaamiseen :) Mutta ensi kesänä on kiva lähteä uudelleen näyttelyihin kun VAIN yksi SERTi puuttuu valionarvosta :) Tässä arvostelut:

Demi
VAL ERI, VAK1, SA, PN1, VSP
Erittäin hyvän tyyppinen ja kokoinen. Erittäin feminiininen. Erittäin hyvä pää ja ilme. Hyvin kulmautunut, hyvä kokonaisuus. Voisi näyttää liikkeet hieman paremmin. Hyvä turkki ja väritys.

Hani
AVO ERI, AVK1, SA, PN2, SERT
Erittäin feminiininen. Hyvin kehittynyt pää. Hyvä suu ja korvat. Riittävät kulmaukset. Hyvä ylälinja ja vartalo. Liikkuu hyvin takaa, tuppaa putoamaan hieman liikkeessä. Hyvä turkki ja väritys.

 ROP Peikko & VSP Demi
 Hani SERT
Demi VSP

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti