maanantai 26. elokuuta 2013

24-25.8.2013 Sipoon reissu ja Helsinki E näyttely

Lauantaina lähdettiin aamupäivällä kohti Sipoota ja mentiin kyläilemään tätini Paulan luokse. Tytöillä olikin taas jännää ja tutkittavaa riitti. Saatiin seurata Paulan koirien TOKO harjoittelua ja riistan hakua. Meidän tytöistä ei ehkä tuohon riistan hakuun olisi, riista kun raahautuisi maata pitkin kun tytöt on niin pieniä :D Saatiin ihan MAHTI tuliaiset kotiin vietäviksi, Hanun MEJÄ harjoitteluun 1,5 litraa verta ja pari linnun siipeä :) En malta odottaa että pääsee vetämään Hanille jäljen ja nähdä Hani taas nenätyöskentelyssä, Hanu on siinä niin tarmokas :)
Sunnuntai aamuna suuntana oli Helsingin Kaivopuisto jossa oli Suomen Kääpiökoirayhdistyksen järjestämä erikoisnäyttely. Skipejä oli paikalla 40! Molemmat tytöt sai ERIn mutta tuomarilla oli aika erikoinen tapa sijoittaa koirat luokassa: jokainen luokka meni aakkosjärjestyksessä sijoille, eli koirien paikkoja ei rivissä muutettu.. Noh, Hani oli luokkansa neljäs ja Demi oli viides valionarttu. L kun ei ole aakkosten alkupäässä, ei Luupäille tällä kertaa tullut SA:ta parempia sijoituksia, tosin taso olikin näyttelyssä todella kova, Demin kanssa valio narttuja oli 9!! :) 
Tässä näyttelyn sijoitukset:
Jekku AVO ERI, AVK2, SA
Pimu AVO ERI, AVK2, SA
Ciba AVO ERI, AVK3
Hani AVO ERI, AVK4
Demi VAL ERI

Lisäksi mentiin kasvattaja luokkaan porukalla Jekku, Pimu, Demi, Hani. Kasvattajia oli luokassa 4 ja oltiin toisia ja Anita sai KP:n :) Tosi hyvin meni! :)
Tässä tyttöjen arvostelut:

Demi
VAL ERI
Erittäin hyvän tyyppinen. Oikeanlainen ilme. Hyvä pää. Erittäin hyvä ylälinja. Hyvin kulmautunut. Liikkuu erittäin hyvin ja yhdensuuntaisesti. Erittäin hyvänlaatuinen kaunis turkki. 

Hani
AVO ERI, AVK4
Hyvän kokoinen ja tyyppinen. Hieman pitkä otsa. Hyvä ylälinja. Suorat olkapäät. Hyvät lihakset. Erittäin hyvä turkki. Kiinteä vartalo. Liikkuu hyvin.

 Hani
Demi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti