lauantai 21. heinäkuuta 2018

22.7.2018 Hanin synttärit, treffit, treenailua ja portaat

Taas on ehtinyt tapahtua vaikka mitä :) 

Treffailua

Treffattiin Jekku ja Elina ja tehtiin kunnon Raisio-tour lenkki :) Oli kyllä kivaa! Täytyy ehdottomasti sopia uusintatreffit! :) Schipperket ovat aina isoja persoonia ja niin on Jekkukin :D Se juuri niissä niin paljon viehättääkin :)

 Demi, Hani, Jekku

Hani 7v

7.7.2018 Hani täytti 7v :) Hani sai synttärikakkua, treenailtiin ja Hani pääsi synttärisaunaan :)

 Hanin kakku

Saunakoira Hani

Demin portaat

Demin ristiselkä jumiutuu siitä kun tyttö hyppää sohvalle ja sängylle ja sieltä alas. Demille on aina ollut vaikeaa hypätä sängylle ja Demi on useaan kertaan hypännyt päin sängyn reunaa kun on yrittänyt hypätä sänkyyn. Demillä on ollut pieni jakkara sängyn laidalla jota ilman Demi ei ole edes yrittänyt hypätä sänkyyn, hyppyväli on jakkarasta huolimatta sen verran suuri että selkään on tullut jumeja. Ostettiin nyt Demille sohvan ja sängyn laidalle portaat, jotta niille meno on helpompaa, Demi käyttääkin portaita jo ahkerasti :)

Demi ja portaat

Motivoitunut treenaaja

Saatiin vihdoin valmiiksi uusi tanssialusta joka tulee Hanin uuteen freestyle koreografiaan. Ollaan nyt 2 päivää totuteltu alustalla tanssimiseen ja Hani on kyllä niin nopea oppimaan että ei voi kuin olla kiitollinen! Hanin motivaatio on myös aivan uskomaton ja Hanista pursuaa niin valtava innokkuus ja iloisuus treenatessa, että olen kyllä superonnellinen :) Ei olla vielä päästy treenaamaa uutta koreota hallille, mutta yksittäiset liikkeet alkavat olla jo hallussa uuteen koreoon :) Hanilla on myös oma lusikka sopassa koreon laatimisessa, koska Hani teki sen taas :D Hani nimittäin keksi itse hienon liikkeen koreoon :D Olin ajatellut liikkeen menevän eri tavalla, mutta epäselvän käskytyksen seurauksena Hani päätti sooloilla ja liikkeestä tulikin paljon hienompi kuin olin itse ajatellut :) Se tulikin Hanin versiona mukaan koreoon :)

Innostunut, motivoinut ja iloinen treenaaja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti