torstai 6. syyskuuta 2018

6.9.2018 Menoa ja meininkiä :)

Vaikka blogissa on ollut nyt vähän hiljaista, se ei todellakaan ole tarkoittanut että ei olisi touhuttu mitään. Itse asiassa on ollut todella kiire ja paljon touhuja :) Suurimpana ajan viejänä muutaman viikon oli muutto :) Olemme siis muuttaneet ja nyt alkaa arki taas palautumaan ennalleen.

Hani on aloittanut säännöllisen treenaamisen hallilla tanssissa. Yksiin kisoihinkin ehdittiin ja siellä vähän kisavire oli hakusessa kun on ollut parin kuukauden kisatauko. Mutta hienosti Hani tsemppasi ja sijoittui molemmissa lajeissa neljänneksi hyvin pistein :) 

Demi kävi Helsingissä kääpiökoirien erkkarissa ja oli ERI, VET3 :) Demin kanssa on niin ilo olla kehässä kun Demi esiintyy siellä niin edukseen :)

Oltiin Hanin kanssa myös kouluttamassa koiratanssia Nuutuksen kennelin 10v leirillä :) Ihania koiria ja ohjaajia innostui tanssista ja ehkäpä näemme heitä ihan kisakentillä asti! :)

Jatkossa seuraa näyttelyitä, kisoja, treenejä ja muuta mukavaa, yritän pysytellä menossa mukana täällä blogin puolella :) 

 Helsingin erkkari, Demi. Kuva: Samuli Perälä

Hani palautteli tanssikisojen jälkeen saunassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti