sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

19.6.2016 Kadonneen kynnen mysteeri

Tänään leikattiin tyttöjen kynnet. Viimeksi kynnet leikattiin noin 2 viikkoa sitten. Kun aioin leikata Hanin oikean etutassun kannuskynnen, ei sitä ollut. Kannuksessa on vain millin tynkä kynttä. Iho on normaali kynnen ympäriltä, ei punota eikä Hani arista sitä. 

Leikattiin tyttöjen kynnet ja alettiin ihmetellä mitä kynnelle on mahtanut tapahtua. Katsottiin sänkyjen ja sohvien alustat siltä varalta jos kynsi olisi mennyt poikki, olisi siitä tullut verta, mutta mistään ei löytynyt verta. Hanin tuntien, jos kynsi olisi mennyt poikki, Hani olisi kiljunut. Hani vingahtaa siitä jos kynsiä leikatessa ottaa vähän liikaa ja kynnestä tulee yksi tippa verta. 

Parin viikon sisällä on tapahtunut toki paljon, eläinlääkärikäyntiä, treenejä, hieronta, skipitreffit, mätsäriä, koiramarssi mutta missään yhteydessä Hani ei ole kiljunut, ontunut tai käyttäytynyt muutenkaan erikoisesti. Voi olla, että Hani on jo aiemmin kolauttanut kynnen johonkin ja se on vaurioitunut ja pudonnut ajan kanssa pois. Seuraillaan nyt varmuudeksi että kynsi alkaa sieltä ihan normaalisti kasvaa.

Kannuskynnen tynkä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti