keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

1.6.2016 Hanin kohtaus

Hanille tuli tänään kaksi lievää kohtausta. 
Hani kasteltiin pihalla turkin viilentämiseksi. Vein Hanille dentastickin pihalle että turkki ehtisi vähän kuivua. Hani tärisi vähän dentaa syödessään ja kun Hani nousi, tyttö alkoi nostella etutassujaan ihan samalla tavalla kuin ensimmäisellä kerralla kun Hani sai kohtauksen. Tässä kohtaa jo aavistin mitä on tulossa. Hetken nosteltuaan etutassujaan, Hanin takapää alkoi huojua ja Hani horjahti kun nosti toista takajalkaa. Sitten Hani kaatui sivuttain istumaan. Otin Hanin pyyhkeen sisällä syliin ja rauhoittelin Hania. Hani kuitenkin selvästi näki ja kuuli, mutta oli hämillään ja vaisu. Hetken päästä Hani halusi lähteä liikkeelle ja annoin Hanin mennä. Takapää ei kuitenkaan kantanut ja Hani kaatui taas. Otin tytön syliin ja pidin Hania sylissä. Kun Hani sitten lähti kävelemään, takajalat vähän tärisivät mutta Hani pääsi kuitenkin kävelemään. Tämän jälkeen Hani meni odottamaan keittiöön iltapalaa.

Kohtauksesta oli kulunut noin puolituntia, kun annettiin tytöille iltaruoka. Estin Hania hyppimästä vasten, ettei Hani innostuisi liikaa. Syötyään oman ruokansa, Hanin takapää alkoi vähän täristä. Hani menee aina nuolemaan Demin kupin kun Demi on syönyt ja niin meni tälläkin kertaa. Hetki tämän jälkeen Hanin takapää petti ja Hani kaatui keittiön kaapinovea vasten. Olin ihan Hanin vieressä ja ehdin vähän estää kaatumista. Otin Hanin taas syliin, tyttö oli tosi hämillään taas ja yritti ensin pois sylistä, mutta en päästänyt kun takapää ei selvästi kantanut. Pidin Hania sylissä ja kerran annoin Hanille tilaisuuden mennä, mutta takapää ei kantanut joten jatkoin sylissä pitämistä. 
Kun Hanin takapää alkoi taas kantaa, Hani halusi ulos. Hani kävi kakalla ja tytöllä oli selvästi vaikeuksia pysyä pystyssä kyykkimässä, mutta Hani ei kaatunut, eikä takapää enää tärissyt. 
Tämän jälkeen Hani meni nukkumaan. 

Molemmissa kohtauksissa takapää petti alta toistuvasti mutta Hanin kuulo ja näkö pelasivat. Molemmat kestivät noin 5-7min. Hani oli aika vaisu ja hämillään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti