sunnuntai 22. toukokuuta 2016

22.5.2016 Pakkotauko?

Nyt ollaan pidetty viikon tauko treenaamisesta. Normaalisti treenataan kerran viikossa hallilla ja jotain pientä kotona. Vähän kyllä alkaa tuntua että tauko ei ehkä olekaan niin mahtava idea. Demistä on selvästi huomannut että tyttö kaipaisi viikottaista tanssitreeniään.. Tai sitten että treenattaisiin jotain muuta kerran viikossa, mutta toisaalta tanssi on niin monipuolista että sen treenaamista jatketaan jos otetaan hallivuoroja.. Hanistakin huomaa sen että jos vähääkään namipurkkia rapistaa niin Hani on heti valmis toimintaan.. Mitään kyllästymisen merkkejä ei todellakaan ole kummallakaan tanssia kohtaan.
Lisäksi olen itse joutunut vähän taistelemaan etten kuuntelisi joka päivä koiratanssimusiikkeja, varsinkin nyt kun Hani sai viime kisoista KUMAn ja suunnitelmissa olisi nousta Hanin kanssa AVO-luokkaan. Hanin uusi koreografia oli jo valmiina, mutta päätettiin että siirryn kisaamaan sillä ohjelmalla sitten kun Hani nousee AVOon.. Nyt uusi koreo kuumottaakin jo oppimistaan ja mielessäni olen koreon käynyt jo useaan kertaan läpi. 
Vielä ei ainakaan ole hallivuoroa varattuna, mutta luulen että piakkoin täytyy katsoa joku hallivuoro. Kuitenkin kun koiratanssi on niin leppoisaa, ei tauko ehkä ole niin tarpeellinen kuten esim. agilityssa jossa meno on niin vauhdikasta. 

 Hani nautiskelee aurinkoisista päivistä
Demi kaipaisi toimintaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti