lauantai 14. toukokuuta 2016

14.5.2016 Tuusula KT kisat

Tänään oltiin Tuusulassa koiratanssikisoissa. Keskiviikkona meillä oli treenit, jotka olivat kyllä pienen koiratanssihistoriamme huonoimmat. Tuntui ettei kummallakaan tytöllä ollut mitään intressejä treenata ja omakin motivaatio oli hakusessa. Perjantai-iltana vielä mietin että lähdetäänkö kisoihin, kun motivaatio ei ollut palautunut. Lähdettiin, ja onneksi lähdettiinkin :) ALO luokassa kisasi 13 koirakkoa. Demi esiintyi toisena ja Demi vaistosi tosi hyvin kadonneen motivaationi, Demi jätti aika paljon tekemättä ohjelmasta ja oma fiilis vielä laski entisestään. Hani esiintyi viimeisenä ja välissä ehdittiin nähdä todella hienoja esityksiä! Hani ei onneksi oikein ikinä reagoi mun tunne tiloihin kisoissa. Hanin esityksessä itselle pisti voimakkaasti silmään muutama kohta joissa Hani ei tehnyt temppua niinkuin oli harjoiteltu, mutta Hani kuitenkin muuten teki tosi hyvin. 
Kun tulokset sitten tulivat, en ensin ollut uskoa silmiäni! Hani sijalle 4 ja KUMA!!! :) Mitä tästä opimme, älä koskaan aliarvioi koirasi taitoja vaikka oma motivaatio olisi kadoksissa! Hani nappasi ensimmäisen KUMAnsa pistein 167,34! Demi oli sijalla 7 pistein 143,33 :)

Voitte vain kuvitella että motivaatio löytyi tämän jälkeen aika nopeasti :D Luulen että tämä kummallinen motivaation katoaminen johtui ihan siitä että olemme pienen elämän muutoksen kynnyksellä joka vähän jännittää :) Tosin, päätetty oli jo aiemmin että näiden kisojen jälkeen pidetään taukoa treenaamisesta. Hani on nyt treenannut kisamielessä 1,5v ilman kunnon pitkää taukoa, joten tauko tekee varmasti meille kaikille hyvää :) Ja Hanin saavutettua eka KUMAnsa, voimme jäädä jo miettimään siirtymistä AVO-luokkaan! :) Seuraaviin kisoihin onkin vielä pitkä aika, joten tauko sopii tähän väliin kaikinpuolin hyvin :)

Hani ja KUMA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti