lauantai 7. toukokuuta 2016

7.5.2016 Salo RN ja koiratanssinmöllikisat

5.5 oli Salossa Tahtitassujen järjestämät koiratanssinmölli kisat. Sinne osallistuttiin kaikkeen mahdolliseen :D Kunnon treenit saatiinkin, itse olin kehässä 7 kertaa! :D Demi ja Hani osallistui molemmat ALO, Teema ja Improvisaatio-luokkiin. Lisäksi osallistuttiin Ryhmä kisaan. Hani oli vähän liian energisessa tilassa ja meni välillä vähän haisteluksi. Demi oli tosi hyvässä kisavireessä ja Demi sijoittuikin kaikessa mihin osallistui. Demi oli ALO-luokan kolmas, Teema-luokan kolmas ja Impro-luokan kolmas :) Ryhmäkisassa Hani skarppasi tosi hyvin ja se menikin loistavasti, paria haparointia lukuunottamatta. Ryhmäkisasta irtosikin voitto sija! :) Hieno päivä taas! Koiratanssiporukka on kyllä niin mahtavaa :)

Demin silmäluomen pigmentti on nyt palautunut taas täysin tummaksi :)

Tänään oltiin Demin kanssa Salossa ryhmänäyttelyssä, sinne lähdettiin ihan tuomarin perusteella. Irlantilainen herrasmies, he ovat yleensä tykänneet Demistä. Ja niin tykkäsi myös Bryan Hegarty :) Demi oli kuudesta nartusta paras ja VSP :) Valko-Venäjän reissun jälkeen ei olla tehty mitään näyttelyjuttuja ja vähän ehkä jännitti miten Demi menee kehässä. Mutta turhaa jännitin, Demillä tulee niin luonnostaan jo tuo näyttelykäytös :) Demi nautisteli muutenkin näyttelystä ja rapsutuksista. Kehässä Demi meni kuin unelma, Demi ravasi nätisti ja jaksoi tosi hienosti seisoa pitkään vaikka ilma oli kuuma ja Demikin alkoi kehässä läähättää kun ROP/VSP kehään saakka päästiin. ROP oli tänään Malenan Idefix! Onnea! :) 

Arvostelu:
Demi VAL ERI, VAK1, SA, PN1, VSP
6 vuotias. Erittäin feminiininen. Oikeanlainen pää. Hyvä purenta. Hyvät silmät ja korvienkanto. Hyvä ylälinja. Hyvän pituinen kaula. Liikkuu hyvin sekä edestä että takaa.

 Salo RN 7.5
Salo KT möllit 5.5.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti