lauantai 7. maaliskuuta 2015

7.3.2015 Hanin koiratanssi kisat

Tänään oltiin Hanin kanssa ekaa kertaa koiratanssi kisoissa :) Kisat olivat Janakkalassa, kisojen koristeteemana oli pöllöt :D Halli olikin upeasti koristeltu :)
Olimme Hanin kanssa kolmansina vuorossa. Oli vähän hakuammuntaa minkälaiseen mielentilaan yrittäisin Hanin saada ennen esitystä ja jälkiviisaana on helppo sanoa että väsytin Hania liikaa. No, ekat kisat nyt menikin aikalailla opetellessa kun olin itsekin ihan untuvikkona siellä :) Muutenkin jälkiviisaana huomasin tekeväni ennen esitystä virheitä, esim. olisin voinut viedä Hanin areenan reunalle vasta juuri kun meidät kuulutetaan sisään. Nyt odottelin siinä monta minuuttia joka jo itsessään varmasti latisti Hanin kiinnostusta.

Itse esitys ei mennyt niinkuin piti, kesken esityksen Hani sai kirsuunsa jonkun hajun ja lähti haistelemaan maata eikä sen jälkeen enää kuullut eikä nähnyt muuta. Ensin tietty harmitti mutta eipä noille voi mitään, ja tiedän kyllä Hanin kanssa näyttelyissä käyneenä että kun Hani sen hajun kerran saa, niin se vie mennessään. Kisoista jäi kuitenkin hyvä fiilis ja oli kiva seurata muiden esityksiä. Koiratanssi kisoissa tunnelma oli muutenkin mukavan rento, mitä nyt oma kisajännitys vähän vaikutti tunnelmaan :D
Hani kuitenkin osaa koreografian ja tykkää sitä tehdä, joten saa nähdä milloin lähdetään uudelleen kisoihin :) Kotona nyt ainakin jatketaan treenailua.

Kisoissa oli kolme tuomaria jotka pisteiden lisäksi antoivat kirjalliset arvostelut:
Pisteet (tekniikka + taito)

Hannele Parviainen:
Pisteet 68+74 = 142
Paljon mielenkiintoisia hajuja lattialla, joten osa esityksestä jäi vaillinaiseksi. Ohjaaja liikkui kauniisti

Marita Packalén:
Pisteet 70 + 71 = 141
Koira oli vielä hieman tottumaton alustaan

Laura Jalli:
Pisteet 68 + 68 = 136
Koira oli tänään hämillään ja hajut kiinnostivat. Ohjelman keskiosassa ohjaaja sai kuitenkin koiran välillä mukavasti mukaan.

Yhteispisteet 139,67

 Areena
 Palkinto pallit
 Koristelua
Koristelua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti