lauantai 28. maaliskuuta 2015

28.3.2015 Turku KV

Tänään oltiin Demin kanssa Turun KV näyttelyssä, paikalla oli 6 Luupäätä ja yhteensä 25 skipiä :) Tuomarilla oli hyvin tiukka linja ja suurinosa koirista sai EH:n. Valionarttuja oli 3 ja kaikki saivat EH:n, myös Demi. 

Demin arvostelu:
VAL EH, VAK3
Liian siro kauttaaltaan. Luusto saisi olla vankempi ja massaa enemmän. Hyvä, feminiininen pää. Hyvät etu- ja takakulmaukset. Hyvä häntä. Kylkiluut voisivat olla kaarevammat. Not lobby enough.

Viimeistä lausetta en osannut suomentaa. Näyttely tuloksella ei sinänsä ollut mitään väliä, tärkeintä oli että Demi pääsi fiilistelemään näyttelyä. Demi kun tykkää olla kehässä ja tervehtiä muita skipejä kehän ulkopuolella. Seuraavasta näyttelystä ei ole tietoa ja se asia onkin täysin auki kunnes patista saadaan diagnoosi. 

Patti on hieman kasvanut, todennäköisesti ohutneulanäyte sörkkiminen ärsytti kasvainta. Onneksi leikkaukseen on enää pari päivää joten pian se saadaan pois.

Ostettiin Demille paketillinen uusia pikku tennispalloja, Demi kun niistä tykkää :)

Turun näyttelyssä upeasti menestyi Elinan kanssa Romu mudi! Parivaljakko putsasi pöydän eli sai kaikki mahdolliset ROPpiin asti :) Näyttely oli Romun ensimmäinen! Ihan mahtavaa, suuren suuret onnittelut Elina ja Romu :)

Demi nautiskeli jakamattomasta huomiosta
 Pallomeri. Patti näkyy Demin vasemman etutassun ulkosyrjällä.
 Demi oli innoissaan uusista palloista
Demi ja pallo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti