sunnuntai 9. marraskuuta 2014

9.11.2014 Agilitya! :)

 Tänään jatkui tyttöjen HarrasMarras :) Olimme varanneet Vanton tilan agilityhallin käyttöömme ja isäni tuli meitä opastamaan :) Isälläni on merkittävä agilityura jo takana Nemon ja Netan kanssa :) 

Ensimmäisenä vuorossa oli Hani, Hani on ollut vain kerran tutustumassa hyppyesteeseen ja putkeen. Kuten arvasimme Jessen kanssa, Hani tekee MITÄ VAIN namin perässä. Hani meni keinut ja puomit tosi hyvin heti ekasta kerrasta. Edes keinun paukahtaminen takaisin lattiaan ei Hania häirinnyt :) Putkeen meno oli vähän hankala, teimme alkuun niin että isäni piti Hania putken toisessa päässä ja kutsuin Hania toisesta päästä. Muutaman kerran Hani meni käsi ohjauksella putkesta sisään ja meni läpi :) 

Molemmat tytöt pysyi TODELLA hyvin paikallaan "lähdöissä". Tästä lienee kiittäminen tyttöjen pitkää näyttelyuraa, koska näyttelyssä paikka-käsky on huomattavan isossa roolissa :)

Puolessa välissä vaihdoimme koiraa ja Demi sai tulla areenalle :) Demihän on ollut yhdellä agilitykurssilla joka kesti 4 kertaa. Silloin Demi opetteli A:n, kepit, putken ja hypyn. Tällä kertaa toki pääsimme siis kokeilemaan molempien kanssa KAIKKIA esteitä :) Keinu oli Demille vähän vaikeampi, Demi vähän epäröi kun keinu kippasi toiselle puolelle, mutta muutaman kertauksen jälkeen Demi alkoi tottua siihen :) Myös puomilla Demi vähän epäröi, mutta toistolla Demi sai joka kerta lisää luottamusta puomille menoon :)
Demi alkoi parinkymmenen minuutin jälkeen vähän kyllästyä ja sitten lopettelimme parin onnistuneen esteen jälkeen.

Kepit oli molemmille tytöille vielä haastavat mutta siinä täytyykin saada ideasta kinni ennen kuin se onnistuu :)

Kun molemmat tytöt oli treenattu, sain minä kokeilla kunnolla agilityn menoa ja meininkiä Nemon kanssa! :D Nemo on todella hyvä agility koira, hiukan kun viittelöi kädellä esteen suuntaan, Nemo tietää mitä tehdä. Ja kyllä sain juosta!!! :D Nemo tietysti myös juoksee paljon nopeampaa kuin meidän pikku tytöt joten aikamoista vauhtia mentiin Nemon kanssa :D 
Hani putkessa
 Hani hyppää
Hani pysyi paikallaan lähdössä
 Hani A:lla
 Hani keinulla
Demi odotti vuoroaan
 Demi keinulla
 Demi keinulla
Hani odotti kun Demi meni kentällä
 Demi keinulla
 Demi putkessa
Demi A:lla
Nemo vauhdissa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti