keskiviikko 5. marraskuuta 2014

5.11.2014 DOBO ja koiratanssi :)

Tänään alkoi tyttöjen HarrasMarras :) Samassa koirakoulussa on peräkkäin DOBO ja koiratanssi kurssit, olemme ilmoittautuneet molempiin ja tarkoituksena olisi vähän vuorotella tyttöjen kanssa kumpi on kummallakin tunnilla :)
Hani aloitti tänään Dobo tunnilla ja kyllä sain olla Hanista tosi ylpeä :) Hani oli jo ihan pro vaikka ei tuollaisella tasapainotyynyllä ole koskaan ennen ollut. Ohjaaja huomasi heti että ollaan ennenkin doboiltu :) Hani oli aivan innoissaan koko tunnin ajan! 

Tuntien välissä käytiin ulkona että molemmat tytöt sai tehdä asiat. Demi odotti dobotunnin kevythäkissä. 

Ekalle koiratanssi kurssille siis osallistui Demi :) Demi oli alkuun tosi innoissaan, kun tehtiin ympäri pyörähdystä, ohjaajan ympäri menoa ja jalkojen läpi menoa kun ohjaaja kävelee eteenpäin. Mutta kun tunnista oli puolet mennyt, Demin kiinnostus alkoi hiipua. Demi on luonteeltaan vähän sellainen että Demi ei jaksa hirveän kauaa keskittyä ja sen jälkeen edes namit ei kelpaa joten Demiä on aika vaikea motivoida kun kiinnostus menee. Muutaman kerran saatiin kuitenkin onnistunut peruutus vielä tehtyä :)
Sen jälkeen ohjaajat tanssahtelivat hallia ympäri ja koirat olivat kiinni, tähän Demi reagoi haukkumalla. Sitten jokainen sai tanssahdella koirakko kerrallaan hallissa. Demiltä oli tosiaan kiinnostus hiipunut eikä Demi jaksanut kovin kauaa seurata minua. Demi alkoi haistella maata, löysi maasta pari namia, kävi "näykkäisemässä" minua nilkasta että mitäs siinä sipsuttelet ja lopulta kaiken kukkuraksi Demi kyykistyi musiikin soidessa kakalle.......... :D Ei muuta kun koira kainaloon ja äkkiä ULOS :D Että sellainen eka koiratanssi ;)

Ensi kerralla tytöt pääsee tunneille toisin päin, saa nähdä miten Hanilta koiratanssi luonnistuu ja dobo Demiltä :)

 Hani, etutassut tyynyllä
 Hani, takatassut tyynyllä
 Hani, koko koira tyynyllä :D
Demi hörppäsi vettä tanssitunnin lomassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti