sunnuntai 17. elokuuta 2014

17.8.2014 Raisio KR ja Valkeakoski KR

Eilen oltiin Raision KR näyttelyssä :) Tässä tyttöjen arvostelut:

Demi
VAL ERI
Erittäin pieni. Nauttii liikkua kehässä. Kaikenkaikkiaan hyvä muoto, pää, ilme ja silmät. Liikuttaa korviaan hyvin. Hyvä rintakehän syvyys. Hyvä takaosa ja hyvät kylmaukset. Hyvä häntä. Saisi olla pyöreämmät kylkiluut. Hyvä luonne.

Hani
AVO ERI
Hyvä naama. Hyvät tummat silmät. Hyvät korvat. Aika ihana narttu jolla saisi olla enemmän massaa. Suloinen luonne. Erittäin keskittynyt ruokaan. Hyvä häntä. Kaikenkaikkiaan miellyttävä muoto.

Sijoituksia ei siis Raisiossa tullut mutta arvosteluissa oli ihanat kommentit tytöistä :) Demi joka pari vuotta sitten vähän arasteli näyttelytilannetta todellakin nykyään nauttii näyttelyistä ja se näkyy tuomarille asti :) Aina kun näyttelyreppua pakataan, Demi on ihan innoissaan että hän ainakin tulee mukaan :)
Ja lause joka kuvaa todella hyvin meidän Hania: Erittäin keskittynyt ruokaan :D

Tänään oltiin Valkeakoskella KR näyttelyssä :) Tässä sunnuntain arvostelut:

Demi
VAL ERI, VAK1, SA, PN1, ROP
Erittäin feminiini narttu. Kompakti runko. Hyvän tyyppinen pää ja ilme. Oikeanlainen ylälinja. Massaa saisi olla enemmän. Erittäin hyvin kulmautunut. Liikkuu hyvin. Voisi olla selvempi kämmen.

Hani
AVO ERI, AVK2, SA, PN3, VARASERT
Feminiini narttu. Tarpeeksi kompakti. Lyhyet ja vahvat lihakset. Ok ilmaisu. Hyvä kaula. Tarpeeksi suora ylälinja. Oikeanlainen kehon massa. Oikein kulmautunut. Liikkeet ok. Oikeanlainen temperamentti. Turkki ok.

Niin lähellä taas Hanin viimeinen SERT ja valioituminen mutta silti liian kaukana :D Ryhmäkehiin ei jääty Demin kanssa koska olisimme joutuneet odottamaan yli 5 tuntia ryhmien alkua. 

Molemmissa näyttelyissä näimme Hanin pennun Sirkun (Luupään Kaikki Peliin) ja Hani oli kyllä ihan onnessaan :) Lisäksi Valkeakoskella näimme Skipperin siskon :)

 Demi ROP
Hani VARASERT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti