maanantai 11. elokuuta 2014

10.8.2014 Maailman Voittaja 2014

FCI World Dog Show 2014 Suomessa

No pakkohan tuollaiseen tapahtumaan on päästä! :) Ja tytöt mukaan totta kai :D Schipperkejä oli ilmoitettu näyttelyyn 75!! :) Schipperkejä oli Suomesta, Venäjältä, Ruotsista, Norjasta, Hollannista ja Liettuasta. Tuollaiseen näyttelyyn kun lähtee, ei odotuksia sijoituksista ollut. Molemmat tytöt pärjäsi hyvin vaikka niitä sijoituksia ei tullut :) Hani sai EH:n ja Demi ERI:n. Tässä tyttöjen arvostelut:

Demi
VAL ERI
Erittäin hyvä temperamentti. Kaunis pää. Erittäin hyvä ilme. Hieman ohut kuono-osa. Oikeanlainen kaula. Luusto voisi olla vahvempaa. Hieman löysät välikämmenet. Ihana asenne. Liikkuu hyvin.

Hani
AVO EH
Hyvä pää ja mukava temperamentti. Hieman suuret silmät. Oikeanlaiset mittasuhteet. Turkki voisi olla mustempi ja laadultaan karkeampi mutta karvatyyppi on yleisesti hyvä.

Ostettiin molemmille tytöille muistoksi MV osallistujaruusukkeet, onhan tuollainen näyttely kuitenkin once in a lifetime tilaisuus :) 

Messukeskuksen näyttely oli järjestetty äärimmäisen hyvin. Pääsimme autolla sisään jonottamatta ja saimme automme parkkihalliin sisään, siis auton varjoon (vaikka tytöt ei autossa yksin olleetkaan mutta oli mukava lähteä viileällä autolla kotia kohti). Messukeskuksessa oli isot käytävät kehien ja putiikkien ympärillä ja pääsimme tosi näppärästi liikkumaan Lennin vaunujen kanssa. Demi matkusti lähestulkoon koko reissun Lennin vaunujen alakorissa :D Ja oman kehänsä jälkeen Demi kiipesi ensimmäistä kertaa itse alakoriin :D Sieltä Demi poistuikin vasta kun mentiin autoon :D 

Demi ja Hani + Maailman Voittaja osallistujaruusukkeet

1 kommentti:

  1. Demi on niin ovela ja säästää kauniita tassujaan, kun kyyti on kerran tarjolla :D Onnittelut molemmille!

    VastaaPoista