maanantai 30. joulukuuta 2013

30.12.2013 Loppuvuoden temmellyksiä :)

Demi sai joululahjaksi Jessen äidiltä Birgitiltä mustan tipu lelun ja Hani sai röhkivän majavan. Demillä on "pentuinaan" ollut Raakku ja Gorilla, joita se kantaa sänkyyn ja ne ovat Demin suosikki lelut. Pari päivää joulun jälkeen Demi kiikutti illalla myös uuden tipun sänkyyn ja mietimme että onkohan tipu hyväksytty Demin tarkoin valittuun pikku laumaan :) Aamulla Demi jäi vielä kiinni nukkumasta tipu suussa, eli tipu on nyt hyväksytty Demin "pentueeseen" :D Yhteistähän Demin "pennuilla" on se että ne ovat kaikki pieniä, mustia ja karvaisia :D

Nemo tuli käymään meillä ja siitäkös riemu repesi, Demi oli ihan uimalakkina ja heilutti häntää koko ajan kun Nemo täällä oli :D Se on niin hassua miten rakas koira Nemo on Demille :) Nemo-setähän aina tuli leikkimään Demin kanssa kun Demi oli pentu ja Nemo osaa olla niin kiltisti pikku Demin seurassa :)

Rakettien pauketta on jo kuulunut välillä, tytöt reagoi haukkumalla jos pauke kuuluu läheltä. Huomenna onkin taas vuorossa uuden vuoden peli-ilta joka vietetään rauhassa tyttöjen kanssa kotosalla :) 
 Demin "pentue" :)
 Demi nukkui tipu suussa :)
Hani, Nemo, Demi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti