sunnuntai 22. joulukuuta 2013

22.12.2013 Imurimme iClebo ja tytöt

Olen kertoillut ohimennen aiemminkin robotti-imuristamme. Se on ollut meillä nyt yli 3 vuotta, imurihan hankittiin Demiä ajatellen, koska Demi pelkäsi pentuna tosi paljon tavallista isoa imuria. Roboimu onkin tosi hiljainen mutta Demin mielestä se on silti epäilyttävä :D Robotti-imuri, merkiltään iClebo oli suurimmaksi osaksi varikolla puolitoista vuotta kun Hani saapui kotiimme, koska Hanilla oli niin valtava tarve rikkoa tavaroita :D Joten iClebo siirrettiin suojaan. Hani muutenkin halusi leikkiä imurin kanssa mikä esti sitä liikkumasta kun Hani seisoi koko ajan tiellä :D 

iClebo pääsi takaisin toimintaan jo pitkän aikaa sitten. Hani ei siitä juurikaan enää välitä, iClebo saattaa ajaa Hania päin kun Hani ei yhtään seuraa missä imuri menee :D Imuri kuitenkin tönäisee vain hieman ja vaihtaa suuntaa. Demi sen sijaan pitää imuria silmällä ja välillä käy näykkäisemässä imurin perää että imuri tietää paikkansa :D Demi pelkää edelleen isoa imuria joten iClebo on Demiystävällisempi tapa imuroida, vaikkakin Demi joutuu kohtaamaan ison imurin säännöllisin väliajoin kun iClebo ei pääse kaikkiin koloihin. iClebo sujahtaa kuitenkin helposti sängyn ja sohvan alle imuroimaan joten siitä kumartelusta on päässyt eroon :)

Imuri kävi myös kylässä joskus vanhempieni luona, mutta vierailun tuloksena totesimme että robotti-imuri sopii vain lyhyt karvaisten rotujen talouteen. Imurin harjakset menivät tukkoon pitkistä koirankarvoista ja imuri pysähtyi. Vanhemmillani on siis kaksi kooikerhondjea.
Nemon mahtava turkki :)

Demillä ja Hanilla on sopivan lyhyt karva joka ei kierry harjasten ympärille. Varsinkin nyt kun molemmat tytöt ovat pudottaneet karvaa (Demi karvanlähdön ja Hani juoksun takia) on iClebo ollut aktiivisemmassa käytössä koska karvakasoja alkoi kehittyä jo parissa päivässä, siis ei mitään pikku kasoja vaan kunnon karvakerääntymiä. :D Ja varsinkin nyt lähiaikoina on taas noussut uusi ilo imuria kohtaan kun se on niin helppo, senkun painaa sen päälle ja se lähtee imuroimaan. Mitä nyt välillä tarvii mennä auttamaan sitä kun iClebo jää johonkin jumiin ja se huutaa errori piippausta :D

Jos joku lukija kiinnostuu robotti-imurista, suosittelen panostamaan laatuun. Me tutkimme pitkään roboimurien eroja ja panostimme kunnolla laadukkaaseen roboon. Ja iClebo on edelleen voimissaan ja hyvin toimiva :) Halvemmat mallit kun saattaa hajota helposti ja imuroida huonosti. Ja samalla akulla iClebo menee edelleen vaikka on yli 3 vuotta vanha, huonommissa malleissa on aina huonompilaatuinen akku. 

Imuri päivitys syntyi vähän joulusiivouksen innoittamana, jos joku ihmettelee :D Ja tosiaan karvanlähdön myötä osaa taas arvostaa vanhaa kunnon iCleboa :D Vaikka schipperke on pieni rotu, on skipeillä tuplaturkki, karvanlähdössä Demistä lähti harjatessa 3 litraa karvaa joten varmasti toiset 3 litraa putosi lattioille pyörimään. Ja sen lisäksi Hanikin varisi karvaa, tosin ei ollenkaan niin paljon kuin Demi :)
 Demi ei luota iCleboon
 Hani ja iClebo
Hani ja iClebo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti