perjantai 20. joulukuuta 2013

20.12.2013 Voittaja näyttelyt ja Hanin juoksut

Tällä kertaa päivitykseen ei tule juurikaan kuvia koska niitä ei ole tullut otettua.

Demin Voittaja näyttelyt
Viime viikonloppuna käytiin Demin kanssa Helsingissä kolmessa winner-näyttelyssä. Demi aloitti karvanlähdön marraskuun alkupuolella joten odotukset ei olleet kovin korkealla, Demi kun on muutenkin pieni kokoinen, on karvanlähdön jäljiltä Demi todella pienen näköinen. Jokaisena päivänä tulikin EH ja joka päivä tuomarit kävivät sanomassa että Demi on hieman liian pieni. Kokemusta saatiin taas ja oli mukava seurata schipperke kehiä :)
Tässä Demin arvostelut:

Helsinki Winner 13.12.2013, Tapio Eerola
VAL EH
3v. oikeat mittasuhteet ja raajakorkeus. Pieni pää ja kevyt kuono. Kauniit silmät ja korvat. Lyhyet pystyt olkavarret. Rintakehä kevyt ja lyhyt. Erittäin hyvät takakulmaukset. Tiukasti kiertynyt häntä. Liikkeessä nostelee eturaajojaan korkealle. Askelpituus hyvä.

Nordic Winner 14.12.2013, Pauline Stern-Hanf
VAL EH
3 vuotias pieni tyylikäs narttu. Feminiininen pää. Hyvä kallo. Hieman pitkä kuono -> kuten belgianpaimenkoiralla. Erinomaiset silmät, keskipitkät korvat. Viehättävä niska, hyvä selkä ja ristiluut. Hyvät housu- ja kaulurikarvat. Hyvät takakulmaukset, kohtuulliset etukulmaukset. Rinta ei tarpeeksi syvä. saisi olla massakkaampi. Erinomaiset kissankäpälät. Liikkuu hyvin. Ystävällinen narttu.

Voittaja Winner 15.12.2013, Kurt Nilsson
VAL EH
Nätti pieni narttu. Sopiva pää vartaloon nähden, vaikkakin hieman pieni pää. Voisi olla massakkaampi vartalo ja hieman täyteläisempi rintaosa. Hyvät kulmaukset. Riittävät liikkeet. Kesäturkissa.

Olen kyllä tyytyväinen arvosteluihin, ei tullut sentään H:ta. Demillä kun aina karvanlähdön jälkeen mainitaan rintakehästä ja massattomuudesta, oli EH odotettavissa. Kulmaukset ja rakenne kuitenkin Demillä on tosi hyvät :) Harmi että karvanlähtö osui näin huonoon kohtaan mutta eipä sille mitään mahtanut. Oli kuitenkin kiva päästä näyttelyihin seuraamaan kehiä :) 

Oltiin yötä tätini Paulan luona ja siellä Demi sai tutustua herra Fasaaniin. Demin mielestä tämä herra oli hyvin epäilyttävä ja siihen piti suhtautua varovaisuudella :D Herra Fasaani on ollut käytössä metsästysopetuksessa ja oli nyt tyhjänpanttina, joten herr Fasaan muutti meille :D Hania lähinnä ajatellen, Demi ei niin noista mejä jutuista välitä. Vielä ei ole Hani päässyt näkemään uutta herraa mutta kaikki aikanaan :)

Hanin juoksut
Hanin pitkään odotetut juoksut tosiaan saapuivat lopulta. Ekan kerran Skipper ja Hani treffasivat 8.12 sunnuntaina. Tällöin ajankohta kuitenkin näytti olevan liian aikainen ja sovimme uudet treffit tiistaille. Myös tiistai näytti puolentoistatunnin treffien jälkeen liian aikaiselta joten seuraavat treffit sovittiin torstaille.
Torstaina meininki olikin jo ihan eri. Hani käänsi hännän sivulle ja odotti Skipperiä. Mutta aina kun Skipper oli päässyt selkään ja hetken nylkyttänyt, Hani kiljaisi ja väisti. Juuri ennen tosi toimia Hanin siis joka kerta lopetti homman. Kolmen tunnin yrityksen jälkeen totesimme että ehkä nyt ei ole juuri oikea hetki vaikka touhu näytti todella lupaavalta kunnes Hani aina kiljui ja väisti. Torstaina veimme Hanin Anitalle kun perjantai aamuna lähdimme kohti Helsingin näyttelyitä. Viikonloppuna oli sitten ollut taas treffit, mutta ihan sama meininki oli jatkunut, eli erittäin lupaavaa mutta lopulta Hani vinkui ja väisti...
Maanantaina treffasimme jälleen Skipperin kanssa mutta meno oli jo täysin laantunut. Hani ei ollut enää kiinnostunut ja rähähti Skipperille jos Skipper yritti selkään. Skipperkään ei ollut kovin kiinnostunut Hanista joten totesimme juoksun loppuneeksi.. 

Hani siis ei jostain syystä ollut vielä valmis tai Hanin dramaattinen luonne ei kestänyt sitä kun joku alkoi tökkiä pyllyyn. En tiedä, eikä Hanikaan kerro vaikka siltä kyselen :D Skipper oli kuitenkin Hanin mieleinen uros ja Hani ulvoi kaipuutaan kun Skipper lähti meiltä. Myös Skipper oli kuulemma ulvonut Hanin perään joten rakkautta oli ilmassa. Mutta aika näyttää kun Hani taas seuraavan kerran juoksee, toivottavasti silloin onnistaa ja Hani on valmis. :) Harmi, täällä oltiin jo valmiita laulamaan: "porsaita Hanin oomme kaikki, oomme kaikki..." Mutta ei tullut pikku possuja Hanille tällä kertaa. 

Nyt on tosiaan juoksut juostu ja jäämme odottamaan seuraavia juoksuja jotka toivottavasti tulee vähän aikaisemmin kuin 10kk päästä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti