torstai 7. marraskuuta 2013

7.11.2013 Hanun juoksuja odotellessa..

Hanu ei ole vieläkään antanut mitään merkkejä siitä että juoksut alkaisivat.. Saa nähdä milloin sitten alkavat, toivottavasti ainakin tämän vuoden puolella. Ensi vuoden toukokuulle olisi jo Hanille katsottuna pari näyttelyä, mutta jos juoksut viivästyvät viivästymistään, saattaa olla ettei Hani ole vielä toukokuussa toipunut kokonaan pentujen jälkeen. No, ei siinä mitään, onneksi kesällä riittää näyttelyitä joihin voidaan lähteä metsästämään Hanin viimeistä SERTiä ja valionarvoa :) 

Hani juoksi viimeksi helmikuussa joten siitä on jo 9kk kun Hanin juoksu viimeksi alkoi. Toisaalta Hani on vielä nuori koira joten juoksuvälit ei varmaan vielä ole niin tasaiset. Ja Demin juoksuväli on noin 9kk joten voi hyvin olla että Hanilla juoksut alkaa tässä ihan parin viikon sisään :) Toivotaan :)

Tyttöjen harrastusten kanssa on ollut vähän hiljaista tässä pari kuukautta mutta nyt on taas vaikka mitä jännää suunnitelmissa :) Näistä suunnitelmista kerron lisää kun niiden aika koittaa ;) 
Tänään tytöt kaivoivat lelukirstustaan vasara-lelun esille. Vasaranmallinen, särkyvää ääntä pitävä pehmolelu on yksi Demin suosikeista :D Tytöt kinastelivatkin kumpi vasaralla saa leikkiä, koska Hani vasaran kirstusta otti mutta Demi sillä halusi leikkiä :D
 Hanua väsyttää
 Demi ja Hani
 Hani
 Demi
Demi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti