maanantai 4. marraskuuta 2013

2.11.2013 Mätsärissä :)

Oltiin lauantaina pitkästä aika mätsärissä. Yritetään käydä nyt enemmän mätsäreissä että Hani pääsee mukaan. :) Mätsärissä oli paikalla 5 schipperkeä joista 4 oli pienissä aikuisissa. Pieniä aikuisia oli yhteensä 25. Tuomari tykkäsi molemmista tytöistä ja molemmat saivatkin punaisen nauhan. Punaisten nauhojen kehässä oli 3 skipiä ja mietittiin alkuun että varmaan yksi schipperke pääsisi neljän parhaan joukkoon. 
Kun koiria alkoi karsiutua pois kehästä, tuomari pyöritti koiria ympyrää muutamia kertoja ja katsoi todella tarkkaan liikkeet. Koiria hupeni hupenemistaan ja lopulta oli enää 4 parasta jäljellä, ja me oltiin vielä kehässä. Lopulta Demi sijoittui PUN4 sijalle ja Hani PUN2 :) Tosi hyvin meni, yleensä mätsäreissä samanrotuiset ei ole neljän parhaan joukossa, mutta tytöt oli edukseen kehässä ja tuomari huomasi sen :) 
Demillä on jälleen kerran karvanlähtö ja se verotti kuulemma Demin neljänneksi. Mutta hyvä sijoitus sekin ja palkinnoille päästiin :) Hani varastikin kotona heti omasta palkintopussistaan luun :D Hani ei malttanut odottaa että se annetaan, tosin Hani kyllä tajusi tehneensä väärin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti