maanantai 11. marraskuuta 2013

11.11.2013 Tytöt hyvällä asialla

Demi ja Hani osallistuu keväisin aina koiramarsseille joissa tuetaan hyvää asiaa. Syksyllä ja talvella marsseja ei sään takia ole, mutta lokakuussa oli 4.10 Maailman eläinten päivä. Ostin silloin tytöille pinssit joiden summa meni kokonaisuudessaan Päijät-Hämeen Eläinsuojeluyhdistykselle, pinssit saapuivat tänään postissa :) Tytöthän ei tietenkään voi pinssejä itse käyttää mutta pinssit menevät tyttöjen palkintoseinälle ruusukkeiden viereen. :) 

Lauantaina tytöt myös kävi hyväntekeväisyysmätsärissä jonka tuotto lahjoitettiin TYKSin lasten ja nuorten poliklinikalle :) Mätsärissä oli mukana myös Anita Vilman kanssa ja he sijoittuivat hienosti sinisten nauhojen kolmansiksi! Demi ja Hani sai punaiset nauhat mutta eivät sijoittuneet. 
Valitettavasti ekat Luupäiden talvitreffit jouduttiin sunnuntaina jättämään väliin omien terveysongelmieni takia mutta toivottavasti ensi kerralla päästään!! Tytöt ei olekaan päässeet pitkään aikaan treffeille. Harmittaa koska tytöillä on aina niin hauskaa treffeillä.

Perjantaina Demi oli ekaa kertaa agilityn alkeiskurssilla. Kurssi kestää vain muutaman kerran ja on Demille tällainen "oma" harrastus. Hani kun lähtee pentuja synnyttämään ja hoivaamaan, ajateltiin että tekee molemmille hyvää kun molemmat saavat jotain omaa hommaa. Kaikki kun ollaan tehty Demin ja Hanin kanssa yhdessä ja ovatkin kuin paita ja peppu, saattaa Hanin 2kk pentureissu olla tytöille kova pala (no Demille ehkä enemmän, koska Hanilla on pennut joihin keskittyä kun Demi taas ihmettelee ja murehtii kotona mihin ihmeeseen se Hani on kadonnut). 
Kurssi on ihan alkeis juttuja eikä ekalla kerralla tehty muuta kuin tutustuttiin hyppyihin ja keppeihin. Pari kertaa saatiin kokeilla ja kyllä Demi aika äkkiä jutun tajusi :) Hanille on myös tulossa oma harraste juttu mitä tosin Demikin tulee käyttämään mutta lähinnä Hania varten hankinnat tehtiin :) Niihin palaamme myöhemmin ;)

 Hyväntekijät Demi ja Hani :)

 Demi keppejä harjoittelemassa
 Välillä juostiin vaan pallon perässä :D
Hypyt oli tosi matalia, totutettiin koirat vaan menemään esteen yli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti