sunnuntai 5. toukokuuta 2013

5.5.2013 Tampere KV näyttelyssä


 Hani
Demi


Tämän kesän ensimmäinen näyttely takana :) Sama "voittokulku" jatkuu, eli aina tytöt tuo mukanaan jotain ruusukkeita kotiin :D Eilen Hani sai varaSERT ja varaCACIB :) SERT ja CACIB meni Luupään Ciballe! Onnea :) Ja Luupään Peikko vei kotiin poikien SERT ja varaCACIB! Onnea myös Peikolle :)  Eli Luupäillä taas hyvä viikonloppu näyttelyssä :) 

Tässä tyttöjen arvostelut:

Demi
AVO ERI, AVK2
Oikean tyyppinen. Feminiininen pää ja ilme. Silmistä näkyy hieman valkoista. Erittäin hyvä rakenne. Massaa voi olla enemmän. Vapaa liike. Mukava temperamentti.

Hani
NUO ERI, NUK1, SA, PN3, VASERT, VARACA
Erinomaisen tyyppinen. Feminiininen pää. Kaunis ilmentymä. Oikeanlainen rakenne. Vapaa liike. Erittäin mukava temperamentti. Erinomaisesti esitetty.

:)
Demin kanssa on ollut välillä ongelmana että Demiä ei kiinnosta olla näyttelyissä, eilen olikin sitten tilanne jo kääntynyt siihen että Demi oli jo liian innoissaan näyttelystä ja pomppi sinne tänne ja tervehti kaikkia :D Onneksi tuomari oli tosi mukava ja häntä lähinnä nauratti Demin päätön innokkuus :D 

Näyttelyn jälkeen mentiin mökille, josta lähdettiin kyllä jo tänään aamulla kotiin koska oon taas niin kipeä :( Onneksi tytöt pääsi juoksentelemaan ja tässä yksi video tyttöjen mökkiriemusta :D


2 kommenttia:

  1. Ihanaa, kun Luupäät saavat järjestäen kommentiksi, että mukava temperamentti! Mairittelevaa myös tuo "erinomaisesti esitetty". Hyvä Kati!

    VastaaPoista
  2. Juu eipä ole kertaakaan sanottu temperamentista muuta kuin mukava tai erittäin mukava :) Aika harvoin tuota esittämistä kommentoidaan, ihan kiva kyllä saada palautetta :). Varsinkin Hanin kanssa koska Hanun kanssa ollaan treenattu tunteja ja taas tunteja :) Deminkin kanssa on treenattu mutta jos Demi nousee aamulla sängystä väärällä tassulla niin Demi ei jaksa keskittyä :D Ja Demillähän on ne 4 tassua ;)

    VastaaPoista