lauantai 18. toukokuuta 2013

18.5.2013 Mynämäki KR näyttely

Tänään ei ollut Luupäiden päivä. Mynämäen näyttelyssä oli 8 koiraa joista 3 oli Luupäitä. Demi, Hani ja Jekku sai kaikki EH:t. On sekin erittäin hyvä ja jokainen näkee koiran omalta kantiltaan ja jokainen tuomari on erimieltä. Tyydymme siis arvosteluihimme ja katsomme toiveikkaana eteenpäin :) 

Tämä näyttelypäivä oli sinänsä kyllä todella mahtava, että DEMI käyttäytyi kuin UNELMA!!! Demin huomio ei hetkeksikään herpaantunut minusta kehässä ja Demi seisoi tosi nätisti. Demi ei ole ikinä kävellyt kehässä niin hyvin kuin tänään joten olen todella ylpeä molempien tyttöjen käytöksestä vaikka sijoitusta ei tänään tullutkaan :)

Tässä tyttöjen arvostelut:

Demi - AVO EH, AVK1
Kevytluustoinen, neliömäinen narttu. Selvä sukupuolileima. Kapea pää, hyvä otsapenger. Hyväasentoiset korvat, lyhyt kaula. Hyvä selkä ja häntä. Hieman suora etuosa. Kapea eturinta. Sivuaskel jää melko lyhyeksi. Hyvä karvanlaatu.

Hani - NUO EH, NUK2
Riittävä luustoinen, hieman pitkä runkoinen narttu. Hyvä pään kiila. Tummat silmät. Isot korvat. Hyvä kaula ja selkä, pitkä lanne. Eturinta saisi olla täyteläisempi ja rintakehä syvempi. Hyvät taka- ja sivuliikkeet, löysät etuliikkeet. Liikkeessä saisi olla ryhdikkäämpi. Hyvä karvanlaatu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti