sunnuntai 12. toukokuuta 2013

13.5.2013 Pieni perheloma :)

Lähdimme lauantaina aamulla kohti Helsinkiä jossa oli Helsinki KV Royal Canin näyttely. Näyttely pidettiin Tuomarinkartanon vinttikoirakeskuksessa, aivan ihana paikka! :) Jos joku miettii sinne menevänsä koiranäyttelyyn niin voin suositella :) Tässä tyttöjen arvostelut:

Helsinki KV 11.5.2013

Demi - AVO EH, AVK1
Feminiininen narttu. Erittäin hyvä kokonaisuus. Hyvä pää, tummat mantelinmuotoiset silmät. Hyvin sijoittuneet korvat. Riittävä rintakehä, hyvä runko. Riittävä luusto. Hyvät kulmaukset. Kantaa itsensä hyvin kun tekee yhteistyötä. Tyypillinen kauluriturkki puuttuu - siksi tämä sijoitus

Hani - NUO ERI, NUK2
Hyvin kehittynyt nuori narttu. Hyvin kehittynyt pää ja ilme. Tummat silmät, hyvät korvat. Erinomainen runko ja luusto. Etuosa saa vielä kehittyä. Hyvät takakulmaukset. Erittäin hyvä turkinlaatu. Sivuliikkeet ovat hyvät. Selkälinja saisi olla hieman suorempi, hetkittäin takakorkea.

Tuomarina Helsingissä oli Eva Eriksson Ruotsista. :)

Heti Helsigin näyttelyn jälkeen auton nokka kääntyikin Haminaa kohti ja parin tunnin ajelun jälkeen saavuimme Haminaan hotellille jossa meitä odotti huone :) Tytöt pääsi yöpymään ensimmäistä kertaa hotelliin :) Demi oli alkuun aika hermostunut, tietty niin paljon outoja hajuja ja hotellissa oli PALJON muitakin koiria toisissa huoneissa. Tietty kun myös Hamina oli kansainvälinen näyttely, oli majoittuneissa mm. venäläisiä koiria. 

Meinattiin lähteä Jessen kanssa kahdestaan syömään mutta jäätiin hetkeksi kuuntelemaan käytävälle mitä tytöt meinaa siitä että jää yksin huoneeseen. Hetki oli hiljaista mutta sitten alkoi: AUUUUUUU :D :D Hani alkoi ULVOA :D Ja sitä jatkui ja ääni koveni niin että koko hotellin käytävä raikui :D Avattiin hotellihuoneen ovi ja Hani istui SÄNGYLLÄ ja ulvoi :D :D Hanin ilme oli järkyttynyt kun palattiinkin jo niin pian :D Kaiken lisäksi Hani ampaisi raketin lailla hotelli käytävään ja juoksenteli sitä hetken ennen kuin sain tytön kiinni :D Haniahan ei jätetä!! :D Otettiin sitten tytöt mukaan ja ostettiin pitsat mukaan :) 
Yöllä tytöt haukkui ja murisi välillä kun klo 3-4 aikaan yöllä hotellin bileväki alkoi saapua meluten huoneisiinsa. Mutta aika äkkiä tottuivat siihen ja unia voitiin jatkaa :) 

Aamulla suihkun lattiakaivosta nousi saippuavaahtoa kun lavuaarissa pesi kädet. Demin mielestä tämä vaahtopilvi oli äärimmäisen jännittävä. Videolla pätkä Demin ihmetyksistä :) Videolle pääsi myös Hanin raivoaminen vesikupille :D Hmm, minkäköhän takia pidettiin juomakuppia vessan lattialla :D 

Haminassa kehä alkoi jo klo 10 joten yhdeksän aikaan kerättiin tavarat ja lähdettiin kohti Bastionia joka ei ollut hirveän kaukana hotellista. Tässä sunnuntain arvostelut:

Hamina KV 12.5.2013
 Schipperke Club Show 2013

Demi - AVO EH, AVK3
Hyvänmallinen pieni narttu. Kiilamainen pää. Mantelinmuotoiset hiukan vaaleat silmät. Hyvin sijoittuneet korvat. Voisi olla enemmän volyymia rintalehässä. Tasainen selkä. Hyvät kulmaukset edessä ja takana. Hyvä luusto. Tänään täysin ilman aluskarvaa.

Hani - NUO ERI, NUK1 - Club Show: Paras nuori narttu
Feminiininen narttu jolla hyvät mittasuhteet. Kiilamainen pää. Hyvin asettuneet korvat. Erinomainen eturinta. Hyvin kaareutuneet kylkiluut. Hyvät kulmaukset edessä ja takana. Saisi olla hieman enemmän potkua taka-askeleessa. Tänään ei niin paljon aluskarvaa.

Tuomarina Carin Åkesson Ruotsista :)

Sinänsä hauska lukea peräkkäisten päivien arvostelut, esim. Hanin karva oli lauantaina erinomaisen laatuinen ja sunnuntaina aluskarvat olivat karisseet pois :D No, mutta hyvät arvostelut saatiin! Demillähän tuo turkki kuitenkin kasvaa edelleen karvanlähdön jäljiltä. :) Molemmat tuomarit tuntui olevat aika tiukkoja ja yksi skipi sai jopa hylätyn, syytä en tiedä. 
Haminan näyttelyn jälkeen lähdettiin kotia kohti ja matkaa riittikin. Tytöt matkusti tosi hyvin, molemmat vaan nukkui automatkat. Hani pari kertaa vienosti piippasi kun pysähdyttiin tankkaamaan mutta kun sanoin että ei ole nyt mitään mene nukkumaan vaan niin Hani hiljeni :) 

Kotosalla oltiin neljän aikoihin ja tytöt oli aika väsyneitä. Oli kyllä hauskaa matkustella tyttöjen kanssa :) Nyt on tytötkin päässyt hotelliin yöksi, taas kokemusta rikkaampana :) 



 Hani oli NÄÄIN väsynyt
 Haminan ilta-aurinko
 Demi varaa tän sängyn!
 Hani levitti kassinsa :D
 Hanin mielestä oli hienoa että sängyltä pääsi leveälle ikkunalaudalle
 Hani ja Kumppari sekä Demi ja Raakku (tyttöjen rakkaimmat lelut) :)
 Hani istuikin melkein koko illan ikkunalaudalla
Demi ja vaarallinen saippuavaahto


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti