lauantai 22. lokakuuta 2011

22.10.2011 Jännittävää siivousta









Hani punnittiin torstaina kun tyttö täytti 15vko ja Hani painoi 3,9kg :)

Ensi viikon perjantaille on varattu aika Hanin toiseen rokotukseen :) Varmuuden vuoksi perjantai jos pikkuisen kroppa menee taas sekaisin.
Hani pääsi kokeilemaan Demin villapaitaa, nyt se on Hanille sopiva mutta ei varmasti mene päälle enää aikuisena. Demin aikuisvaljaatkin ovat jo sopivat jos säätää pienimmälle koolle :) Hani onkin alkanut nyt käyttää valjaita. Rappusia Hani ei uskalla vielä mennä, se aina itkee syliin vaikka ensin yrittää noustaa ekaa rappusta.

Ollaan nyt siivoiltu ja vähän rempattu kun asunto on myynnissä, tarkka silmäisimmät huomasi kuvista että siellä vilkkui jo upouusi vaalea lattia :) iClebo imuri on myös pörräillyt ja Hani haukkuu sille :D

Opetettiin tänään Hanille tassua, maahan menoa ja pyytämistä. Välillä on vähän vaikea opettaa Hania kun Demi on niin paljon kiinnostavampi. Otinkin Demin mukaan opetukseen ja käskin Demin tehdä temppu aina ensin, siitähän Hani näki mitä pitää tehdä ja teki joka kerta oikein :) Demi pääseekin tästä lähin aina opettajaksi niin Hani tietää mitä halutaan :)

Hanin vesikupin läikytys on ihan eri sarjassa kuin Demin läikytys. Demi lopetti läikyttämisen kun ostettiin reunallinen kuppi ja Demi läikytti "sivistyneesti". Hania ei reunus pidättele ja se vetää kuppia ympäriinsä ja seinät ja lipastot on roiskeista märkinä kun Hannu läikyttää :D Ollaankin nyt laitettu kuppi korotetulle alustalle ettei Hanin ole helppo läikyttää. Saa nähdä toimiiko vesikuppi nyt.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti