maanantai 17. lokakuuta 2011

17.10.2011 Kasvattajatreffit ja päikkärisöpöilyä = paljon kuvia :)



























































Huomatkaa alimmassa kuvassa tyttöjen tassujen koko ero! :)

Lauantaina oltiin Luupäiden kasvattajatreffeillä :) Menoa riitti ja ohjelmaa! Koiria oli paikalla 16 kuonoa. Hani vähän arkaili ensin, mutta pääsi pian mukaan laumaan :) Kun Noki sisko saapui alkoikin kunnon rähinäpainit :D Noki on solakampi kuin Hani, mutta samaa näköä tytöissä kyllä oli! Ohjelmassa oli mätsäriä, makkaran syöntikisaa, luupää räppiä (joka oli aivan sairaan HYVÄ!!), palkintojen jakoa ja tietysti runsaasti ulkoilua :)

Hani voitti Miksun suosikki- palkinnon ja Luupään tulevaisuuden toivo- palkinnon :) Demi sijoittui toiseksi makkaran syönti kisassa ja sai myös pokaalin :) Jesse voitti arvonnassa sateenvarjon joten tultiin kotiin aikamoisen palkinto kasan kanssa :) Kunhan päästään uuteen kotiin täytyy tytöille laittaa oma palkintohylly :D

Treffeillä oli todella kivaa! Odotellaan jo innolla seuraavia :D Hannu ja Ukukin tykkäsi tosi paljon! Molemmat simahtivat heti kun mentiin autoon ja lähdettiin kotia kohti ja iltalenkkikin jäi tekemättä kun kumpikaan ei jaksanut nousta ylös :D Leikkivät ja touhusivatkin koko päivän, joten ei ihme että väsytti ;)

Eilen Jesse nukahti päikkäreille sänkyyn kun Hani ja Demi painivat sängyllä. Pian tytötkin väsähti ja koko kolmikko nukkui söpönä yhdessä :) <3 Paparazzi kävi vähän napsimassa kuvia unihetkistä ;) Hani alkaa olla jo sen verran iso että nostetaan sitä jo sänkyyn, varsinkin jos se on väsynyt, yritetään opettaa että sängyssä nukutaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti