sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Talvitöppöset klo 10.45 5.9.2010







Nemo lähti perjantaina kotiin kun meiltä loppuivat Nemon nappulat.
Nemo aloitti yhtenä päivänä hammas-/tassupainin Demin kanssa :) Selvästi kyllä tulevat nyt paremmin toimeen kun ovat saaneet tutustua ilman Nettaa. Nemo ja Demi nukkuivatkin jatkuvasti ihan vierekkäin :)

Demi oli niin ihana; Nemo nukkui tuolini alla ja Demi söi luuta vähän matkan päässä. Demi katsoi Nemoa hetken, jätti luunsa ja kipitti pois huoneesta. Ihmettelin ensin mihin tyttö mahtoi mennä, mutta pian Demi ilmestyi takaisin toinen luu suussa. Demi toi luun aivan Nemon kirsun eteen, jätti sen siihen ja katsoi hetken Nemoa. Nemo avasi silmät ja haisteli luuta. Demi meni takaisin syömään omaa luutansa :D Demi oli katsonut että Nemolla ei ollut omaa luuta niin Demi toi :) Pari kertaa Demi toi eri tilanteissa Nemolle luun, tyttö on kyllä niin ihana :)

Tänään kokeiltiin Demille jalkaan talvitöppösiä ja hyvin mahtui :) Ensin kyllä kävely oli Demin mielestä hankalaa ja tyttö nosteli jalkojaan korkealle kun käveli eteenpäin :D
Ostin töppöset kun Demi oli syntynyt. Viime talvi kun oli niin kylmä että jopa Netta ja Nemo nostelivat tassuja kylmissään kun olivat olleet pari minuuttia ulkona. Joten ajattelin ostaa Demille jo valmiiksi töppöset, koska niille kun tulee tarve siinä kohtaa kun katsoo lämpömittarin näyttävän isoja pakkaslukemia, eikä silloin ehdi kauppaan lähteä kun tytön on päästävä ulos. Ja kakkalenkkikin voi venyä, niin pysyy tassut sitten edes vähän lämpimämpänä :)

Videolla Demin erikoinen luun syönti tyyli :D

1 kommentti:

  1. No, eihän Demsku tarvi töppösiä, kun ei Demsku edes tiedä, että mikä on kylmä.

    VastaaPoista