maanantai 30. elokuuta 2010

Nemo kyläilemään :) 30.8.2010 klo 17.30












Nemo tuli eilen meille kylään. :) Ajateltiin että Nemo ja Demi ystävystyisi paremmin jos Nemo saisi olla Demin kanssa ilman Nettaa. Netta kuitenkin on kireä Demin seurassa ja Nemo on hämillään koska haluaa kuitenkin puolustaa Nettaa. Nemo on meillä varmaan viikon verran ellei Netalle tule liian iso ikävä ;)

Eilen päivällä Nemo oli aika myrtsinä, ihmetteli varmaan miksi vietiin pois kotoa ja oli huoli miten Netta pärjää. Mutta illalla mentiin metsälenkille ja Nemo ja Demi sai olla irti, lenkin jälkeen Nemo jo hiukan leikki Demin kanssa :)
Yöllä Nemo nukkui ensin lattialla ja Demi sängyssä, mutta kun heräsin klo 2 yöllä töihin, molemmat olivat sängyllä :)

Nyt kaverukset makaavat vierekkäin jaloissani käpertyneenä samanlaiseen asentoon :D
Nemo on pistänyt Demiä vähän kuriin, Demi kun oli into piukassa siitä että Nemo tuli ja Nema olisi mielummin mennyt nukkumaan :D Demi hyökkäili Nemoa kohti ja juoksi heti parin metrin päähän. Lopulta Nemo hermostui ja rähähti kunnolla, Demi meni vähän lyttyyn mutta hetken päästä oli taas oma iloinen itsensä, tosin suhtautui Nemoon jo hieman kunnioittavammin ;)

Nemo ei onneksi ymmärrä Demin yskä-haukuntaa haukkumiseksi, joten naapuritkin ovat saaneet olla rauhassa vaikka Demi haukkuukin :) Demin haukunta kun ei kuulu mihinkään, Nemon basso-ääni kantautuu alimmaiseen kerrokseen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti