lauantai 28. elokuuta 2010

Herätyskello Demi klo 12.30 28.8.2010





Demi pääsi tutustumaan lähemmin akvaarioon kun yksi altaista siirtyi Demin tasolle. Demi oli kovin ihmeissään kun näki kalojen liikkuvan. Ensin tyttö tarkasteli tilannetta varovaisena kauempaa mutta tuli vähitellen lähemmäs ja lopulta tuijotti kaloja ihan vierestä.
Kun kalat uivat etulasin vierestä, Demi tökkäsi kirsunsa lasiin kiinni ja kalat säpsähtivät kauemmas. Tämä oli Demistä ratkiriemukasta :D
Kalat tajusivat jutun juonen ja alkoivat tahallaan uida etulasissa kiinni, ja kun Demi tökkäsi niin ne eivät uineetkaan pakoon vaan jäivät paikalleen. Ja kyllä, kalatkin ovat oppivia otuksia vaikka kaikki eivät niistä uskoisi. Kun on ollut akvaarioita yli 8 vuotta, sitä oppii kaikenlaista ;)
Demi hermostui kaloille kun ne eivät enää pelänneetkään hurjaa pikku tyttöä ja Demi nousi seisomaan akvaariota vasten :D Kun Demi alkoi tassulla hakata lasia yrittäen iskeä kaloja minun oli pakko mennä vähän väliin :) Vaikka Demi on niin kevyt että tuskin saisi lasia rikki, en halua ottaa riskejä, koska lasin sirpaleet ovat kuitenkin tosi vaarallisia!
Nyt Demi aina vaatii päästä akvaariohuoneeseen kun touhuan siellä :D Tytöltä onkin nykyään pääsy akvaariohuoneeseen evätty sen takia ettei tylly hiipisi yksin sinne kiusaamaan kaloja :D

Demin hampaat on pudonneet nyt ihan hyvää tahtia :) 2 takahammasta löydettiin sängystä, yhden takahampaan irrotin/autoin ulos kun luulin että Demillä on hampaan kolossa lelusta lähtenyttä kangasta, mutta sitten sieltä tippuikin hammas :D, yhdellä takahampaalla Demi leikki lattialla ja korjasin sen talteen ja yksi kulmahammaskin on tallessa :D
Viimeisen kulmahampaan irtoamista odotettiinkin urakalla :) Kulmiksen vierestä alkoi nimittäin kasvaa jo uusi hammas ja tämä uusi kasvoi aivan maitohampaassa kiinni. Koitin heilutella maitohammasta mutta ei heilunut yhtään, tuleva hammas varmaan tuki maitohammasta eikä maituri päässyt lähtemään.
Soittelin eläinlääkärille ja kysyin missä kohtaa pitäisi alkaa huolestua jos hammas ei lähde kun toinen tukee sitä vieressä. Kuulemma uusi hammas saa kasvaa yhtä pitkäksi maitohampaan kanssa ennen kuin sitä lähdetään irrottamaan.
No, yritin heilutella maituria joka päivä, ei heilunut yhtään. Mutta, onneksi pelastavana enkelinä tilanteeseen saapui Jessen äiti Birgit :) Birgit tuli katsomaan pikku Demiä ja he leikkivät lattialla Demin delfiinillä. Demi innostui taas leikistä tosi paljon ja yhtäkkiä kuului pieni kankaan repeämisen ääni ja Demi alkoi nuoleskella huuliaan. Oli varmaan tuon pitkän maiturinsa iskenyt delfiiniin niin hyvin ja alkoi vetää lelua itselleen. Delfiinillä oli reikä evässään ja nappasin Demin kiinni, koska arvasin että nyt lähti maituri irti enkä halunnut että Demi nielee sitä.
Siellähän se kulmahammas oli vielä hyvin heikosti kiinni. Kun otin siitä kiinni se jäi heti käteen. Demi nuoleskeli vielä huuliaan, tietty veri maistui suussa, joten tyttö sai vähän namipaloja :) Pieni punainen reikä komisti taas Demin hammasrivistöä :D Nyt onkin aikalailla kaikki hampaat varmaan irronneet, uudet kasvaa hyvää vauhtia :)

Demi on kuin kukko tunkiolla aamuisin :D Minulla oli 5 päivää vapaata, mutta joka aamu herätys oli klo 6-7 aamulla :D Demin mielestä silloin ei enää nukuta ;) Tyttö odottaa että jos raottaa hiukankaan silmäänsä, silloin on hereillä joten Demi syöksyy heti pusuttamaan ja pomppimaan päällä :D Ja jos nukkuu Demi kävelee huoletta ylitse ja tuli yhtenä aamuna nukkumaan jopa Jessen naaman päälle :D

Painoa Demillä on nyt 3,9kg ja ruoka maistuu lähinnä kellonajasta riippuen. Aamuruuan kanssa Demi nihkeilee, mutta päivä- ja iltaruoka uppoaa :) Kynsien leikkuu onnistuu ilman suurempia taisteluita, tietty vähän tytön täytyy pistää vastaan, mutta ei jaksa kauaa pyristellä :) Harjaamisesta Demi tykkää :)

Demin rinta- ja housukarvat ovat kasvaneet jo aika muhkeiksi ja häntä on tosi tuuhea :) Demin häntä onkin yksi parhaimmista merkeistä siitä kuinka unelias tyttö on. Mitä suoremmaksi kippura pääsee, sitä väsyneempi Demi on :D Myös häntänsä jahtaamista Demi harrastaa edelleen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti