lauantai 25. syyskuuta 2010

Pikku koira vierailulla :) 25.9.2010 klo 15.20


















Eilen illalla Heidi tuli käymään Eddyn kanssa. Eddy on käynyt moikkaamassa Demiä ennenkin, mutta tällä kertaa Demi oli isompi, viimeksi Eddy oli ollut järkäle :D Demi painaa 4kg ja Eddy 2,2kg.
Demi ja Eddy riehuivat pitkälti yli puoli tuntia ja molemmat läähättivät kieli pitkällä, mutta leikkiä ei voinut lopettaa :D

Meille tuli uusi imuri viime viikolla: iClebo Home robotti-imuri, imuroi siis itsestään nappia painamalla. Demi on ollut ihan innoissaan uudesta laitteesta, mikä on tosi kiva, koska Demi pelkää normaalia imuria ja on yleensä sängyn alla piilossa jos imuroidaan. Tätä uutta imuria Demi seuraa ja yrittää leikkiä sen kanssa :D Välillä on täytynyt vähän kieltää Demiä kun tyttö alkaa näykkiä imuria :D Pari kertaa imuri on hieman tönäissyt Demiä jos Demi istuu selkä siihen päin (imuri on tosi tosi hiljainen, joten ei aina huomaa missä se menee), mutta senkin tyttö on ymmärtänyt niin että imuri hakee Demiä leikkiin :D
Että tuli sitten samalla ostettua robotti-imuri meille ja leikkirobotti Demille ;)

2 kommenttia:

  1. Oih, mäkin niin haluaisin tuollaisen iClebon! Mä vihaan imuroimista, enkä sitä meillä koskaan teekään, ja mun Jukka-merkkinen imurini on vähän laiska toimimaan ;) Mietin, josko sijoittaisin veronpalautuksen tuohon robotti-imuriin... Ootko ollut tyytyväinen siihen?

    VastaaPoista
  2. Joo ehdottomasti! Mullakin toi Jesse-imuri ei oikein toimi niin piti ostaa robotti :D Ollaan oltu koko ajan tyytyväisempiä tohon robottiin ja tosiaan Demikin on tyytyväinen kun ei tarvi vanhan imurin kanssa heilua :)
    Todella yllätti tehokkuudellaan!! :)

    VastaaPoista