lauantai 19. tammikuuta 2019

19.1.2019 Namiautomaatti Treat and Train

Jotenkin tuntuu että näin on käynyt ennenkin: Ollaan muka tauolla, mutta pää pursuaa hyviä ideoita tanssiin liittyen ja Hanin motivaatio oppia on ihan valtava :D Taukoilua ei ole siis voinut taukoiluksi kutsua kun melkein joka päivä tehdään ainakin jotain pientä. Oltiin myös Marjaana Lohivirran koiratanssi koulutuksessa josta saatiin hyviä ideoita, joten täytyyhän niitä nyt toteuttaa :D

Ollaan Hanin kanssa pohdittu paljon, mitä voitaisiin tehdä paremmin tanssissa ja varsinkin kisoissa. Moni asia vaikuttaa kokonaisuuteen ja moneen asiaan tullaan nyt keskittymään treeneissä. 

Nyt ollaan alettu treenaamaan namiautomaatin kanssa, aiemmin lähinnä kokeiltiin sitä mutta nyt se on kunnolla käytössä :) Hanille on haastavaa kun mulla ei ole kädessä namia ja tämä tietysti vaikuttaa myös kisasuoritukseen. Namiautomaatin kanssa treenataan nyt niin, että kun olen täyttänyt sen, pesen kädet, eli mun käsissä ei ole edes namin tuoksua. Tämä on aiheuttanut Hanille vähän turhautumista, koska toki olen tanssinut aiemmin aina vähintään namin haju käsissä. Hani vinkuu ja paukuttaa tassuillaan namiautomaattia. Mutta kun Hani alkaa keskittymään, Hani kyllä osaa kaikki käskyt. Tällä hetkellä keskitytään täysillä HTM:mään, koska Hanilla on siihen nyt kova palo. 

Hyvin Hani on hoksannut namiautomaatin, että sieltä ei mitään heru ennen kuin käskyn on mun kanssa toteuttanut. Silti konetta täytyy käydä välillä paukuttamassa ja yrittää komentaa sitä antamaan namia :D Olen säätänyt koneen niin että sieltä tulee yksi nami kerrallaan. Koneeseen saa säädettyä tulemaan enemmänkin nameja kerralla mutta yksi on hyvä ja kun Hani toteuttaa jonkin position erittäin hyvin, painan kaukosäätimestä vain useamman kerran jotta nameja tulee enemmän :)
Kaikenkaikkiaan oon tosi tyytyväinen tuohon laitteeseen!

Demi on myös alkanut taas treenata, otettiin Demin kanssa nyt tavoitteeksi tehdä koreo, koska ilman päämäärää treenaaminen on vähän paikallaan junnaamista. Voi olla että mennään johonkin epävirallisiin kisoihin kokeilemaan Demin kanssa, mutta katsotaan nyt :) Demi on joka tapauksessa mukana treeneissä nyt joka kerta :) Ja Demi treenaa myös kotona namiautomaatin avustuksella :)

 Hani ja namiautomaatti :)

Demi ja uuden koreon hai :)

Hanin HTM treeniä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti