keskiviikko 13. joulukuuta 2017

14.12.2017 Esiintyminen ja kisat

30.11 oltiin Hanin kanssa esiintymässä Raision joulun avajaisissa :) Hani tanssi jälleen hienosti vaikka esiinnyimme torilla jossa hulinaa riitti :) Ihana Hani! :)

6.12 oltiin Ylöjärvellä koiratanssikisoissa, mentiin kisoihin yhdessä Ninan kanssa. Kiitos Ninalle kyydistä ja seurasta! :) Kun tultiin kisapaikalle, saatiin kuulla että usealla koiralla oli ollut vaikeuksia haistelun kanssa. HTM VOI luokka oli jo mennyt ja HTM AVO oli juuri menossa. Löysin omassa kehääntutustumisessa nameja kehästä ja niitä löytyi kisaajien toimesta vielä useamman kerran. Hanin kanssa jännitti tosi paljon mennä kehään, koska Hanille haistelu on niin luontainen asia. Mutta hienosti Hani tanssi HTM ALOssa!! Pari kertaa alussa Hani haisteli hetken mutta sitten jatkoi hienosti! Hani sai pisteitä 159,33 ja toinen sija! Oon tosi ylpeä Hanista, kehä oli täynnä hajuja ja silti Hani jaksoi keskittyä tanssiin! :)

Demin HTM ALO meni yleisön ihmettelyksi ja pisteitä 144,33. Freestyle oli Hanille sitten jo hankala ja vaikka olimme haistelunvastaisella ohjelmalla kisoissa, hajut veivät Hania reippaasti mukanaan. Hani kuitenkin palautui joka kerta hajuista ja jatkoi tekemistä ja loppuasento saatiin onnistumaan :) Mutta haistelu söi veronsa pisteissä ja niitä tuli 149,00. Hyvää treeniä oli kyllä haistelun kannalta, koska Hanin oli tosi vaikea keskittyä tekemiseen mutta silti pikku tyttö jaksoi palautua tanssin pariin hajuista huolimatta :) 

 Hani
 HTM ALO sija 2.
 Demi
Hani

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti