maanantai 14. marraskuuta 2016

14.11.2016 Kisat, näyttely, treenejä :)

Ei ole taas ehtinyt päivitellä blogia. Mutta onhan tässä ohjelmaa ollutkin :) 5.11 oltiin Janakkalassa koiratanssikisoissa, Hani AVOssa pistein 154,67 ja Demi ALOssa pistein 153,67. Hanin kanssa saatiin taas kommenttia tuomareilta että AVO luokassa tarvisi olla vähän haastavampia liikkeitä. Niitä aloimme työstää tällä viikolla Hanin kanssa :) 
5.11. Tuli myös tasan 2v siitä kun mentiin ensimmäistä kertaa Hannan koiratanssikurssille ja tutustuimme lajiin, siitä se sitten lähti :)
Viime viikonloppuna oltiin Jyväskylän näyttelyssä. Lauantaina tuli harmillisesti viime hetken tuomarimuutos ja kun uusi tuomari laski hampaat, päätimme perua osallistumisen kun siitä sai rahat takaisin. Ajelimme lauantaina suoraa Tainan luo ja sunnuntaina mentiin sitten näyttelyyn :)
Tuomarina Laurent Pichard, Sveitsi:
Demi VAL ERI, VAK4, SA
Well put together, very feminine, 6 years old. Well constructed with well set ears. Correct eyes, form & color. Sciccor bite. Slightly side mover. Nice temperament.
Hani VAL ERI, VAK3, SA
Correct breed type. 5 years old. Shown in good condition. Excellent head, well set ears. Strong pigment. Excellent coat texture. Strong hind quarters. Moves ok. Well presented.

Jesse esitti Hanin ja minä Demin. Demi oli vähän ajatukset muualla, nami ei oikein kelvannut ja Demi tosiaan liikkui vähän sivulle kallellaan, tyypillinen Demi silloin kun tyttöä ei kiinnosta :D Hani ja Jesse loistivat kehässä ja kiilasivat multi championin edelle :) Sijoituksia ei tullut kuitenkaan PN kehässä. 
Näyttelyn jälkeen vähän mietittiin että ehkä me vähennetään nyt näyttelyitä entisestään kotimaassa. Niistä kun ei voida mitään enää oikein saada ja näyttelyilmot on nykyään kuitenkin aika tyyriitä. Jossain lähinäyttelyissä varmaan piipahdetaan, mutta näyttelyissä käynnit varmasti laskee entisestään. Panostetaan enemmän tuohon koiratanssiin ja Demi sitten käy ulkomailla näyttelyissä. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti