lauantai 2. huhtikuuta 2016

2.4.2016 Ylöjärven KT kisat

Tänään oltiin koiratanssikisoissa Ylöjärvellä. Molemmilla tytöillä oli nyt uudet koreografiat joilla kisattiin möllikisoissakin :) Hani oli vuorossa ALO-luokan ensimmäisenä, alo-luokassa oli 9 koirakkoa. Harmillisesti Hani haisteli jonkin verran ja puolessa välissä esitystä meille tuli epäselvyys siitä mitä yksi käsky tarkoittaa. Hanin olisi pitänyt hypätä jalkani yli, mutta Hani yritti kiivetä selkääni. Esitys sujui muuten todella hyvin ja Hani sai kuitenkin hienot pisteet, 159,67 eli aivan KUMAn tuntumaan! 
Demi esiintyi kahdeksantena. Demi pysyi koko esityksen ajan todella hyvin mukana, kontakti katkesi vain kerran pariksi sekunniksi kun Demi haisteli maata. Demillä oli hauskaa ja kunnon tekemisen meininki! Lähes kaiken Demi myös teki niinkuin oli harjoiteltu :) Kun esitys loppui, tuntui että menikö se oikeasti näin hyvin :D Demin ekoissa kisoissa Demi tosiaan juoksi kehästä pois, nyt Demi oli hyvällä ja innokkaalla vireellä koko esityksen mukana! :) Pisteet tulivat esille kun ALO-luokka loppui. Siellä sitten komeili Demin kohdalla; sija 2. pisteet 170,67 ja KUMA :) Niin se Demi nappasi ekan KUMAN ja Demillä on nyt oikeus siirtyä AVO-luokkaan :) En tiedä vielä siirrytäänkö heti vai ollaanko vielä ALO-luokassa. Nyt Demillä on sellainen koreo joka on Demille täysin räätälöity, sen takia varmasti esitys menikin niin hyvin, jos siirrytään korkeampaan luokkaan, nousee myös koreon vaatimustaso, joten täytyy nyt miettiä jäädäänkö vielä ALO-luokkaan.
Ihan mahtava päivä! Saatiin myös ystävänpäivä arvonnassa voitettu paketti :) Hani olikin siitä tulleen lelun kanssa ihan villinä illalla :D 
 Demi ja KUMA
Kuva: Samuli P.
Hani yritti ottaa aurinkoa vaikka olin peittänyt häkin :D
 Hani
 Hani
 Ystävänpäivä paketti :)
 Kakkossijan palkinnot (+lahjakortti jolla voi osallistua seuraaviin KT kisoihin edullisemmin :) )
Demi perjantai-iltana kun pakkasin kassia kisoihin valmiiksi :) Demi varmisti että pääsee mukaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti