maanantai 8. helmikuuta 2016

8.2.2016 KT kisat Ylöjärvi

Lauantaina (6.2) oli Ylöjärvellä KT kisat. Molemmat tytöt osallistui. Tällä kertaa Freestyle oli ensimmäisenä lajina ja odottelua ei tullut ollenkaan niin paljon ennen tyttöjen esityksiä. Hani esiintyi toisena ja Demi yhdeksäntenä, luokassamme oli 9 koirakkoa. 

Kehään tutustumisen aikana Hani löysi ainakin kaksi namia kehästä.. Vähän harmittaa, koska meidän kehään tutustuminen on juuri se hetki kun näytän varsinkin Hanille ettei siellä ole nameja, ettei esityksen aikana tarvitse haistella.. No, eipä sille mitään voinut. Hani lähti pari kertaa esityksen aikana vähäksi aikaa haistelemaan mutta yllättävän hyvin pysyi mukana! :) Ei tunnistaisi samaksi koiraksi joka ekoissa kisoissaan oli puolet esityksestä haistelemassa, vaikka silloin ei kehästä nameja löytänytkään. Esityksessä tuli pieni vaatekriisi kun kääntöhame jäi jumiin eikä kääntynyt kunnolla, esitykseen se ei kuitenkaan vaikuttanut vaan jatkoin normaalisti.. No, muutenkin jälleen tuomareiden kommenteissa sanottiin että vaatteiden vaihto vie huomiota Hanista joten nyt vaihdan koreografian. Eilen sitten löysin spot-on kappaleen ja koreografia valmistui eilen illalla :) Uuteen koreoon karsin vanhasta kaikki epävarmat liikkeet pois (kuten ympäri meno), ja pari liikettä siihen olisi tulossa joita Hani ei vielä osaa, joten treeniä treeniä :) Nyt onkin pienehkö tauko tanssikisoista joten on hyvää aikaa treenata :)

Demin kanssa kokeilin raakaa jauhelihaa. Hieroin siis käsiini jauhelihaa, annoin ennen kehään menoa Demille sitä palan ja sitten mentiin. Demi ei ole koskaan mennyt noin hyvin kisoissa! Voi, olin niin ylpeä Demistä! Pari kieltäytymistä tuli mutta muuten Demi pysyi hyvin mukana ja oli innokas, ei ollenkaan hämääntynyt kuten viikko sitten :) Demi saikin ekaa kertaa paremmat pisteet kuin Hani! 

Tuomarilinja oli kuitenkin aika tiukka näissä kisoissa, Demi sai 143 pistettä ja Hani 139,67 pistettä. Hani sai tismalleen saman verran pisteitä ekoista kisoistaan. Demi sijoittui viidenneksi ja Hani kuudenneksi :) Itse olen tosi tyytyväinen, Hanilla oli extra haaste tuo namin löytyminen kehästä, mutta hienosti tyttö siitä suoriutui! :) Ja Demi... ekaa kertaa tosiaan hyvä onnistuminen kisoissa, joten olen tosi tyytyväinen! Ja Demi jatkaa kisaamista koska ei ollut hämmentynyt vaan innostunut :)

Hanin pennun Sirkun omistaja Samuli oli katsomassa kisoja, kiitos seurasta Samulille! :) Käytiin kisojen jälkeen vielä moikkaamassa Sirkkuakin :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti