sunnuntai 14. helmikuuta 2016

14.2.2016 Palkintoseinä vol 2.0

Aika usein elämässä käy jonkin asian yhteydessä niin, että sitä etsii ja etsii eikä millään löydä, sitten kun luovuttaa, niin sitten se kävelee vastaan :D Kun tyttöjen palkintoseinä tuli täyteen, etsiskelin pitkään uutta ilmoitustaulua. Kahlasin googlen läpi monena päivänä ja käytiin eri liikkeissä katselemassa, mutta kaikki olivat liian pieniä, ja tarpeeksi isot olivat liian korkeita ja maksoivat muutenkin yli 100€.. Sitten luovutin ja kyhäsin lisäpalan pahvista, vanhan pahvisen taulun rinnalle.

No, seuraavissa treeneissä huomasin että hallilla nojaili seinään iso ilmoitustaulu jossa ei ollut mitään kiinni. Kysyvä ei tieltä eksy, joten laitoin sähköpostia hallin omistajalle ja kysyin ilmoitustaulun kohtalosta. Pian sainkin vastauksen että ilmoitustaulu olisi myynnissä! Seuraaviin treeneihin otin mitan mukaan ja mittasin sen, koska vaikka näin heti että liian korkea se ei ole, pituutta oli sitten senkin edestä :) Mittailtuani en voinut kuin todeta, että täydellisempää ilmoitustaulua en olisi voinut löytää. Sovittiin kaupoista ja lauantaina aamupäivällä käytiin sitten hakemassa ilmoitustaulu hallilta. Pituutta tällä mahtavuudella on 232cm ja korkeutta juuri sopiva 80cm! Autoon saatiin se juuri ja juuri mahtumaan :D Lauantaina hiottiin, maalattiin ja lakattiin kehykset, onneksi kohdalle osui hieno päivä, lumi- ja/tai vesisadetta kun on melkein joka päivä ollut. Sunnuntaina kiinnitin vielä uuden kankaan paikalleen ja ruuvattiin koko komeus seinälle. 
On tuo paljon siistimpi kuin vanhat pahvitaulut ja nyt on kaikki ruusukkeet samalla taululla :) Tilaa uusille ruusukkeille on juuri sopivasti, jos tuohon tauluun ei ruusukkeet jossain vaiheessa enää mahdu niin sitten ei kyllä tarvi olla kaikki esillä :D 

Suurin kiitos taulun tuunauksesta kuuluu Jesselle, onnea on ihana aviomies :) Ja tämä oli osuvasti ystävänpäivä lahja juuri minun makuuni :D Hieno siitä tuli! :) Ja tuo on kyllä uskomattoman täydellisen kokoinen meidän seinälle. 

Meillä oli myös ystävänpäivä tuuria! Voitettiin aiemmin mainitsemassani Sisun ja Siirin ystävänpäiväarvonnassa! :) Hiphei!

Tänään olisi ollut myös Luupäätreffit, mutta ne jouduttiin jättämään välistä, kun olen ollut sen verran kipeänä. Toivottavasti päästään taas ensi kerralla mukaan! :)

 Tällaisena ilmoitustaulu tuli meille
 Maalia pintaan
 Demi auttaa kankaan kanssa
 Seinälle ruuvattuna!
Perfect!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti